Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Γιώργος Σπυράκης νέος προπονητής στον ΠΟΨ

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο ΠΟΨ …

Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν της Ομάδας των Ανδρών στις επίσημες διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.Α. υπό την τεχνική ηγεσία του κ. Παναγιώτη Γκίκα, θα θέλαμε επίσημα να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ιδίου, νέος Τεχνικός του Συλλόγου μας αναλαμβάνει εφεξής ο κ. Γιώργος Σπυράκης και ο οποίος θα ηγηθεί της ιστορικής Ομάδα μας και τη νέα σεζόν 2023- 2024.

 

Η Διοίκηση του Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ, ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Γκίκα για τη σημαντική προσφορά του στις αξιοσημείωτες πορείες του Συλλόγου μας, τόσο στα Πρωταθλήματα, όσο και στις διοργανώσεις των Κυπέλλων της Ε.Π.Σ.Α. τα τελευταία 2 έτη, δηλώνοντας την επιθυμία της να συνεχίσει την προσφορά του σε νέο ρόλο στη μεγάλη οικογένειά μας.

 

Ταυτόχρονα, το Δ.Σ. και όλος ο φίλαθλος κόσμο μας, καλωσορίζει τον κ. Γιώργο Σπυράκη στην Τεχνική ηγεσία, ο οποίος συνδυάζει την αποδεδειγμένη αγάπη του για τον Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ, αφού έχει διακριθεί επί μακρόν στις χρυσές 11αδες της ιστορίας μας, έχει βάλει τη δική του σφραγίδα και διαθέτει παράλληλα την υψηλή προπονητική ικανότητα και τη θέληση να δημιουργήσουμε από κοινού εκείνες τις συνθήκες που θα επαναφέρουν τον Π.Ο.Ψ. με υπομονή και σκληρή δουλεία, εκεί που του αρμόζει, εκεί που ανήκουμε, στην Α΄ Αθηνών.

 

Όλα τα στελέχη μας που πλαισιώνουν το τεχνικό μας team με Τεχνικό Δντή τον κ. Σωτήρη Λεοντίου, παραμένουν απολύτως αμετάβλητα.

 

Με εκτίμηση,