Connect with us

stoplekto

Ο Γκοβερίνος προπονητής στην ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Ο Γιώργος Γκοβερίνος είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕ Μοσχάτου . Η διοίκηση συμφώνησε σε όλα με τον ικανό προπονητή που προέρχεται από μια επιτυχημένη πορεία τεσσάρων ετών στην ΑΕ Αίγινας .

Αμέσως μετά τη συμφωνία  ο Γ. Γκοβερίνος δήλωσε:

« Στην ΑΕ Αίγινας πέρασα 4 υπέροχα χρόνια . Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε για μένα σε  μια ομάδα όπου προσπάθησα για το καλύτερο. Υπήρχε μια υπέροχη διοίκηση που δεν άφηνε να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα . Ευχαριστώ τη διοίκηση και ιδιαίτερα τους κυρίους Αβραμίδη, Ρωπαΐτη , Μπήτρο και Τσαπέκο. Ευχαριστώ επίσης τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία και το ήθος τους καθώς και τους φιλάθλους για την συμπαράσταση τους. Ανοίγει πλέον ένα κεφάλαιο για μένα στην καριέρα μου σε μια ιστορική ομάδα που έχει μεγάλους στόχους και είναι μια νέα πρόκληση για μένα Θα  δουλέψουμε όλοι μαζί για να βελτιώσουμε την εικόνα της και να πετύχουμε πολλά περισσότερα από το περυσινό πρωτάθλημα.»

*Την επιτροπή μεταγραφών της ΑΕ Μοσχάτου αποτελούν οι Δημήτρης Κουλιάς, Θανάσης Βαβάκας ,Σπύρος Μαριόλης, Δημήτρης Καρδαράς, Αλέκος Παπαευσταθίου