Connect with us

stoplekto

Ο Γρ. Τζεγιαννάκης απαντά στις κατηγορίες της ΑΕ Χατζηκυριακείου

Published

on

Με επιστολή που μας έστειλε, ο ποδοσφαιριστής του ΑΣ Κωφών Γρηγόρης Τζεγιαννάκης απαντάει στην χθεσινή καταγγελία της ΑΕ Χατζηκυριακείου:

“Με αφορμή την εμετική ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου προς το πρόσωπο μου περί ρατσιστικής συμπεριφοράς στον αγωνιστικό χώρο αφήνω να μιλήσετε όλοι εσείς που με γνωρίζετε προσωπικά τόσο χρόνια ξέρετε για το ήθος μου κ για το αν έχω επιδείξει έστω κ μισή ρατσιστική συμπεριφορά ποτέ μέσα κ έξω από το γήπεδο…Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα ποτέ!!
Δεν ήμουν ούτε κ θα γίνω ρατσιστής ποτέ!!
Αηδιάζω και μόνο στην ιδέα!!
Έχω πολλούς φίλους Αλβανούς, Αιγύπτιους, Ρομά και είμαι περήφανος γι αυτό, είναι τιμή μου!!!
Όπως έχω και στην ομάδα μου συμπαίκτες Αλβανούς που είναι και φίλοι μου, μπορείτε να ρωτήσετε τους ίδιους αν έχω ρατσιστικές τάσεις απέναντι τους..
Επίσης έχω πολύ στενό συγγενή που έχει διαφορετική σεξουαλικότητα..Κ πάλι είναι τιμή μου!!!
Κύριοι του Χατζηκυριακείου σε ένα τόσο λεπτό θέμα όπως είναι ο ρατσισμός δεν στοχοποιούμε πρόσωπα ελαφρά την καρδία επειδή δεν δεχόμαστε την ήττα μας μέσα στο γήπεδο κ ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις κάνοντας την τρίχα τριχιά ολόκληρη, λέγοντας σάλια κ ανακρίβειες. Καταλαβαίνω τον πόνο σας αλλά δεχτείτε το σαν άντρες είναι το καλύτερο παρά το παραλήρημα στο οποίο πέφτετε.
Αφήστε το μάθημα ηθικής κατά μέρος κ μάθετε στον συγκεκριμένο παίχτη σας 21 χρονών πιτσιρίκι αντί να τον εκθιάζετε ως ταλέντο που ομολογουμένως είναι καλός ποδοσφαιριστής να μην βρίζει μάνες κ οικογένειες!!!
Εδώ να μου πείτε έβριζε τους ίδιους του τους συμπαίχτες που του έλεγαν να σταματήσει…
Αν η ομάδα μου ο ΑΣ ΚΩΦΩΝ έβγαζε ανακοινώσεις για την κοροϊδία που δέχονται οι συμπαίκτες μου από αντίπαλους ποδοσφαιριστές σε κάθε ματς δν θα τελειώναμε ποτέ..Αυτό όμως δν ειναι ρατσισμός ξέχασα!! Παρεπιπτόντως στις τόσες ανακρίβειες του Χατζηκυριακείου μια ακόμη είναι ότι έχουμε 1 κουφό ενώ η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε 7 παιδιά κ οι δύο μάλιστα παίζουν βασικοί κ αναντικατάστατοι.
Λοιπόν για να λήγει το θέμα όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Γρηγόρης Τζεγιαννάκης στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο 25 χρόνια τώρα όπως όλοι ήξεραν ποιος ήταν κ τι ήταν ο πατέρας μου ο Λευτέρης στον Πειραιά!!!Όπως αυτός έτσι κ εγώ δν έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα να πει κάποιος το παραμικρό σε οτιδήποτε ειδικά για ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα.
Το ότι είμαι γεμάτος τατουάζ κ παίζω με ότι πάθος έχω κ δν έχω για την ομάδα μου αυτό δν με κάνει αυτομάτως να είμαι ούτε ρατσιστής ούτε αλήτης.
Με εκτίμηση Τζεγιαννάκης Γρηγόρης”.