Connect with us

Γ Εθνική

Ο ΓΣ Μαρκό με επιστολή του μιλάει για “διατεταγμένες διαιτητικές υπηρεσίες”!

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της Μαρκό


Πλανάται πλάνην οικτράν όποιος νομίζει ότι είμαστε άμαχος πληθυσμός! Ως εδώ η αλητεία, η λάσπη, η σφαγή και η προπαγάνδα! Κανείς δεν θα μας ανακόψει διά της βίας την πορεία στο όνειρο! Χτίζουμε το αύριο, επενδύουμε σε παίκτες, γήπεδο και υποδομές! Πάμε ψηλά Μαρκό!
Από τις δύο πρώτες – κιόλας- αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, νιώσαμε στο πετσί μας τον «θαυμαστό» «υπό»- κόσμο των μικρών κατηγοριών, όπου κυριαρχούν υπόγεια κυκλώματα, προπαγάνδα, λάσπη και διατεταγμένες διαιτητικές υπηρεσίες!
Στον πρώτο μας αγώνα εναντίον της Μυκόνου στην έδρα μας, όπου επικρατήσαμε 1-0 σε βάρος μιας αξιόμαχης αντιπάλου με άριστη διοίκηση και υψηλό επίπεδο, ένα ανεκδιήγητο διαιτητικό δίδυμο των κυρίων Τουλούμη και Ντόβολη από την ΕΠΣ Εύβοιας, πήγε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα, με ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες που φόρτωσε τους παίκτες μας προκειμένου να μας αποδεκατίσει ενόψει μελλοντικών αναμετρήσεων, αλλά και ταυτόχρονα σφυρίζοντας ανάποδα κάθε φάουλ έξω από την μεγάλη μας περιοχή, προκειμένου να δημιουργηθούν στην αντίπαλη ομάδα δια της βίας προϋποθέσεις ισοφάρισης του αγώνα, κάτι που προφανώς θα εξυπηρετούσε συμφέροντα τρίτων.
Ευτυχώς, για την απονομή δικαιοσύνης, δεν τα κατάφερε! Το ποιος είναι όμως ο εν λόγω διαιτητής, που προφανώς έχει προηγούμενα ή απωθημένα με το Μαρκό, διαπιστώνεται εκ των υστέρων!
Για μας εφεξής ο διαιτητής Τουλούμης είναι ανεπιθύμητος, όπως και ο κύριος Ντόβολης, στο Μαρκόπουλο, κάτι που θα εκφράσουμε επισήμως στα θεσμικά και διοικητικά όργανα!
Στον δεύτερο αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων, παρά την προσωπική άριστη φιλοξενία του Προέδρου μας από τον αντίστοιχο Πρόεδρο και το ΔΣ της ιστορικής ομάδας, δεν συνέβη το αντίστοιχο στα αποδυτήρια, όπου «οπαδοί» και διάφοροι παρατρεχάμενοι απειλούσαν τους παίκτες μας με …ψευτομαγκιές!
Ούτε εντός του αγωνιστικού χώρου, όπου «ποδοσφαιριστές», με «βιώματα» και «ψυχολογικά» ξεπέρασαν τα όρια του fair play και επιδόθηκαν σε χωρίς αιτία προσβολές και χαρακτηρισμούς! Δεν στεκόμαστε όμως σε αυτά. Τα ξεπερνάμε.
Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να λήξει 0-2 υπέρ της ομάδας μας, παρά την κάτω του αναμενόμενου εμφάνιση μας, παρουσιάστηκε γκαιμπελικά, μέσα από μια άθλια προπαγάνδα, ότι δήθεν αδικήθηκε ο Βύζας, του οποίου ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ! Και παρουσιάζεται ένα βίντεο όπου δεν προβάλεται και δεν φαίνεται η θέση των παικτών όταν χτυπάει την μπάλα ο ποδοσφαιριστής που κάνει τη σέντρα. Απεκρύβη σκόπιμα, διότι όταν βρίσκει – ακουμπάει τη μπάλα, ο επιτιθέμενος είναι σε θέση οφσάιντ πριν η μπάλα φτάσει σε αυτόν, μετά την έξοδο του τερματοφύλακα του Μαρκό!
Επιπροσθέτως για τους ίδιους λόγους μιας άθλιας προπαγάνδας, απεκρύβη το γκολ της Μαρκό που ακυρώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ως οφσάιντ, από τον ίδιο επόπτη που ακύρωσε στο δεύτερο μέρος το οφσάιντ γκολ του Βύζαντα! Ένα γκολ της Μαρκό, που κακώς δεν μέτρησε και η ακύρωση του οποίου αλλοίωσε εν πολλοίς το τελικό αποτέλεσμα, αφού η έκβαση του παιχνιδιού στη συνέχεια, με βάση τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων, δεν σηκώνει πολύ συζήτηση!
Υπό αυτό το πρίσμα, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση και απευθυνόμαστε σε «εχθρούς» και «φίλους» ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε την ομάδα απροστάτευτη στο έλεος του κάθε ανίκανου διαιτητή ή όποιου έρχεται να σφυρίξει σε διατεταγμένη υπηρεσία υπέρ τρίτων!
Όποιος θεωρεί ότι «είμαστε άμαχος πληθυσμός» πλανάται πλάνην οικτράν! Ή όποιος νομίζει ότι δεν ξέρουμε πρόσωπα και καταστάσεις! Να το συνειδητοποιήσουν μια και καλή άπαντες: Υπάρχει Θεία Δίκη.
Θα πρέπει να ξέρουν όλοι, άπαξ και διά παντός, ότι στο Μαρκό χτίζεται κάτι καινούργιο, νέο και υγιές, μακριά από φθαρμένα υλικά του χθες, πέρα από τοξικότητες και μικρό σκοπιμότητες που χαρακτηρίζουν τον «θαυμαστό κόσμο των παραγόντων» των μικρών κατηγοριών!
Επενδύουμε στις Υποδομές, στη δημιουργία ενός καταπληκτικού γηπέδου που θα αποτελεί κόσμημα για την περιοχή, στην απόκτηση πέραν πάσης αμφιβολίας υψηλής κλάσης ποδοσφαιριστών, με εμπειρία και προοπτική, σε όλα όσα χρειάζονται και απαιτούνται για να βάλουμε τα θεμέλια και να χτίσουμε το αύριο μιας νέας εποχής για την ομάδα του Μαρκόπουλου, προκειμένου να καταστεί στην πράξη το πιο ισχυρό και εύρωστο σωματείο στα Μεσόγεια και σημείο αναφοράς σε όλη την Ανατολική Αττική!
Το δικαίωμα στο όνειρο δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς!
Πάμε ψηλά Μαρκό!