Connect with us

stoplekto

Ο Γ. Σωπηλιάδης νέος πρόεδρος στην ΑΕ Περάματος

Published

on

Το απόγευμα της Δευτέρας συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε .Περάματος με μοναδικό θέμα τη σύστασή του σε Σώμα. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει την ευθύνη του Συλλόγου για την επόμενη διετία (2018 – 2019) και θα έχει κατά γενική ομολογία πολύ δύσκολο έργο, αφού η οικονομική κρίση έχει πλήξει ιδιαίτερα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην χώρα μας και ειδικά το ποδόσφαιρο .
Ως θετικά στοιχεία των αρχαιρεσιών μπορούμε να αναφέρουμε την αθρόα συμμετοχή των φίλων της ιστορικής ομάδας του Περάματος στις διαδικασίες της 4ης Ιουνίου, καθώς και τη συμμετοχή πολλών νέων και αξιόλογων προσώπων στο καταρτισθέν ψηφοδέλτιο.
Με το γνωστό σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι αποφασισμένο να παλέψει ομαδικά και δυναμικά, με σκοπό να φέρει την «ΕΝΩΣΗ» σύντομα σε περίοπτη θέση στον χώρο του πειραϊκού ποδοσφαίρου.
Για την ιστορία αναφέρουμε τις θέσεις που κατέλαβαν οι εκλεγέντες Σύμβουλοι στο νέο ΔΕΚΑΤΡΙΜΕΛΕΣ Διοικητικό Συμβούλιο:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΩΠΗΛΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΑΛΠΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ: ΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: ΞΗΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΖΑΧΑΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΛΗ: ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΒΑΣΙΑΚΟΣ ΛΑΜΠΙΡΗΣ, ΒΑΣΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΡΟΥΣΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΑΛΑΠΑΤΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο θα συσταθούν Επιτροπές εισηγητικού χαρακτήρα καθώς και ο υπεύθυνος ακαδημιών.
Ο νέος πρόεδρος κ. ΣΩΠΗΛΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ έχει σημαντική εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού έχει διατελέσει υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στην ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, ενώ έχει παίξει ποδόσφαιρο στην Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, την ΔΟΞΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ & τον ΠΡΩΤΕΑ