Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης ευχαριστεί…

Published

on

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Γ. Σ. Ηλιούπολης ευχαριστεί τους επιχειρηματίες, που μέσω των χορηγιών τους, υποστηρίζουν τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι στην ομάδα μας.
Στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας με υγιείς βάσεις σε όλους τους τομείς και στην επίτευξη αυτού του στόχου ο ρόλος της υποστήριξης από τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και όχι μόνο, είναι κομβικός.
Στο πλαίσιο αυτό, η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Γ.Σ.Η. θέλει όχι μόνο να δημοσιοποιήσει τις ευχαριστίες της προς όλους όσους βρίσκονται κοντά στη νέα εποχή του συλλόγου μας αλλά να ανταποδώσει αυτή την υποστήριξη, με τη μέγιστη δυνατή προβολή των επιχειρηματικών – εμπορικών δραστηριοτήτων τους.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα κάνουμε και πάλι την Ηλιούπολη μια δυνατή, ανταγωνιστική ομάδα που θα αποτελέσει και πάλι το καμάρι της πόλης μας και θα δυναμώσουμε ταυτόχρονα την επαγγελματική δραστηριότητα όλων αυτών που στηρίζουν τον Γ. Σ. Ηλιούπολης. ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ στα μαγαζιά της πόλης μας που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια..Τους Ευχαριστούμε από καρδιάς.