Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Δημήτρης Κατσικούρης κάτω από τα δοκάρια της ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού

Published

on

Την απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Κατσικούρη ανακοίνωσε η ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού.

Η ανακοίνωση:

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή ολοκληρώθηκε… Ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του Πειραιά ο Δημήτρης Κατσικουρης θα αγωνίζεται πλέον με την φανέλα της ομάδας μας!!! Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή καθώς ο Δημήτρης Κατσικούρης είναι ένας τερματοφύλακας με εξαιρετικές ικανότητες, εγγύηση για την εστία της ομάδας μας με εμπειρία, με παραστάσεις και από υψηλότερο επίπεδο και με τίτλους στην καριέρα του.

Η διοικηση της ομάδας μας έκανε το καλύτερο δυνατό ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε πολλές προτάσεις, αλλά η φιλοσοφία της ομάδας μας το πλάνο που υπάρχει και οι στόχοι της ομάδας μας ήταν το ποιο σημαντικό στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η απόκτηση του Δημήτρη Κατσικουρη ήταν μεγάλη επιθυμία του προπονητή μας Σταμάτη Αναστασιάδη καθώς υπάρχει μεγάλη εκτίμηση για την ποδοσφαιρική αξία του σπουδαίου τερματοφύλακα όσο και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα.

Ο Δημήτρης Κατσικουρης έχει αγωνιστεί με σπουδαίες χρονιές σε Κερατσίνι, Οδηγήτρια που κατέκτησε 2 πρωταθλήματα, ΑΟ Κορυδαλλό, Βυζα Μεγάρων, Ολυμπιακό Λιοσίων και Χαραυγή. Δημήτρη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας. Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!

Η ομάδα μας συνεχίζει τις σημαντικές κινήσεις της πάνω στο πλάνο που έχει ο προπονητής της ομάδας, με μεταγραφές ουσίας και σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες πολύ σημαντικές μεταγραφές! Συνεχίζουμε μεθοδικά και δυναμικά.