Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος νέος προπονητής της Αθηναΐδας

Published

on

Την πρόσληψη του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ανακοίνωσε η διοίκηση της Αθηναΐδας

Το δελτίο Τύπου…

Δελτίο Τύπου Α.Ο Αθηναΐς 🔵⚪️

“ΚΥΨΕΛΙΩΤΗΣ” Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ!

Η Αθηναΐδα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Κωνσταντοπουλο,ο οποίος παίρνει από την Διοίκηση της ομάδας το χρίσμα της τεχνικής μας καθοδήγησης στην Α’ Κατηγορία.

Ο Κύριος Κωνσταντοπουλος είναι κατά γενική παραδοχή ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο, έχοντας εργαστεί με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες όπως ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, η Αγία Παρασκευή, Οι Αγίοι Ανάργυροι, η Ελευθερουπολη, ο Αθηναϊκός και η Δόξα Βύρωνα μεταξύ άλλων.
Ενώ είναι εδώ και αρκετά χρόνια και ενωσιακος προπονητής στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΑ με πάρα πολλές σημαντικές διακρίσεις και στις νεαρές ηλικίες.

Συνεργάτης του Κόουτς Κωσταντοπουλου στην ομάδα μας θα είναι ο Θοδωρής Μοσχονας σαν βοηθός προπονητή και προπονητής τερματοφυλακων.
Ο Κύριος Μοσχονας έχει αγωνιστεί κατά το παρελθον σαν τερματοφυλακας σε ΑΕΚ, Φωστήρα Ταύρου, ΠΑΕ Καλλιθέα και Λεβαδειακο και είναι ιδρυτής και προπονητής της Pro One Goalkeeping όπως επίσης και τεχνικός διευθυντής στην εταιρία αξιολόγησης Arena S.

Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Αχιλλέας Γκογκος ο οποίος είναι Uefa B football fitness coach και έχει εργαστεί σε Πατήσια, Κορωνίδα και Δόξα Βύρωνα μεταξύ άλλων, ενώ είναι συνεργάτης του Κόουτς Κωσταντοπουλου και στην Μικτή Αθηνών Κ-14.

Ο Προεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν στην Αθηναΐδα τον Κύριο Κωσταντοπουλο και το προπονητικό επιτελείο του και ευχόμαστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. 🔵⚪️