Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Δημήτρης Τζανετουλάκος νέος τεχνικός στον Πυθαγόρα Περάματος

Published

on

Την πρόσληψη του προπονητή Δημήτρη Τζανετουλάκου στο τιμόνι της ομάδας ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ μετά την παραίτηση του Δημήτρη Μάνσαλη.
Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας με τον Πυθαγόρα που έχει βάλει ως στόχο το φετινό πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β΄ κατηγορία βάζοντας παρακαταθήκη για ακόμα υψηλότερα την επόμενη σεζόν.
Ο καταξιωμένος προπονητής, κάτοχος διπλώματος UEFA B’, έχει δώσει εξαιρετικά “δείγματα γραφής” στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο με αξιοπρόσεκτο έργο και επιτυχίες σε όποια ομαδα κι αν έχει εργαστεί κατά τη διάρκεια της πολυετούς προπονητικής του καριέρας.
Έχει διατελέσει επί 18 έτη προπονητής καθώς και τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου Πειραιά, τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών Νέων Ευγένειας, προπονητής στις ομάδες Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, του Ηφαίστου, της Ένωσης Ρέντη, της Ένωσης Καμινίων, και του ΑΣ Ποντίων κ.α. Με ήθος και εντιμότητα, ακούραστος εργάτης μέσα στο γήπεδο, με αγάπη για το άθλημα και τα νέα παιδιά.
“Ο Σύλλογος μας τον καλοσωριζει και εύχεται ολόθερμα κάθε επιτυχία στο έργο του.
Η Διοίκηση του Πυθαγόρα Περάματος θα είναι δίπλα σε ό,τι χρειαστεί για την επίτευξη των κοινών μας στόχων!” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση των ανθρώπων του συλλόγου…
Πηγή – Εφ. Κοινωνική