Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ο Διονύσης Κατραμάδος αναλαμβάνει προπονητής των ακαδημιών στον Μανδραϊκό

Published

on

Από το Γραφείο Τύπου του Μανδραϊκού εκδόθηκε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

“Ο διακεκριμένος προπονητής μας Διονύσης Κατραμάδος (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, δίπλωμα UEFA A’) αναλαμβάνει την Β ομάδα του Μανδραϊκού και σε συνεργασία με τους προπονητές της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας, Γιώργο Σωτήρχο και Γιάννη Μαυρόπουλο, εγγυώνται την άρτια τεχνική υποστήριξη των νεαρών ποδοσφαιριστών μας και την αρμονική λειτουργία ως “συγκοινωνούντων” ποδοσφαιρικών τμημάτων.
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μανδραϊκού Αθλητικού Ομίλου εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, προχωρήσαμε στη δημιουργία Β’ ομάδας, η οποία θα αγωνίζεται κάτω από την μητρική ομάδα με ονομασία ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Β’ στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΔΑ. Δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ ομάδα έχουν οι αθλητές που είναι γεννημένοι από το 2002 και μετά.
Με τη δημιουργία ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Β’ δίνεται η δυνατότητα στους νεαρούς αθλητές μας από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ του ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ αλλά και άλλους αθλητές από την περιοχή, να συμμετάσχουν σε ένα πιο ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα, να ανδρωθούν ποδοσφαιρικά, να δυναμώσουν, να εξελιχθούν, να αναδείξουν το ταλέντο τους και να αποτελέσει η συμμετοχή τους στην Β’ ομάδα το σκαλί στο οποίο θα “πατήσουν” για να προωθηθούν στο μέλλον στον ΜΑΝΔΡΑΪΚΟ ΑΟ (και ακόμη πιο πάνω), που είναι και από τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας της ομάδας μας.
Μεγάλος στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός για την πρώτη ομάδα αλλά παράλληλα επενδύουμε και στο μέλλον του Συλλόγου και στα νεαρά ταλέντα. Επενδύουμε σε μια κρίσιμη ηλικία που δυστυχώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει μεγάλες απώλειες λόγω των σπουδών τους αλλά και των υπαρχουσών δομών και έλλειψης ευκαιριών που τις χαρακτηρίζει.
Ακόμη και σήμερα δυστυχώς αντί να επιβραβεύονται τέτοιες πρωτοβουλίες και να δίνονται κίνητρα στους Συλλόγους, ανακοινώνουν νέους “κανονισμούς” που στόχο έχουν να “εκφοβίσουν” και να “φρενάρουν” την ανάπτυξη και το μέλλον.
Ευτυχώς υπάρχουν αθλητικά στελέχη που βλέπουν μπροστά, γι αυτό χαιρετίζουμε θερμά και τις άλλες αναπτυξιακές ομάδες στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ: Μπράβο στον ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ Μεγαρων που πρωτοπόρησε από πέρσι και στους Πανελευσινιακός Α.Ο. και Α.Σ. Μεγαρικός που ανακοίνωσαν φέτος τη συμμετοχή τους”…