Connect with us

6ος Όμιλος

Ο Εθνικός… αναλύει τον Αστέρα Αμαλιάδας-Στην Καλλιθέα η αναμέτρηση

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του ethnikosfc.org, ο Εθνικός ουσιαστικά ενημερώνει μέσω ανάλυσης από στατιστική στοιχεία τον κόσμο του για τον επόμενο αντίπαλο στα μπαράζ που δεν είναι άλλος από τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Παράλληλα, ενημερώνει ότι το ματς θα γίνει στο “Ελ Πάσο” ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το μέρος για την προπώληση εισιτηρίων.

Αναλυτικά, το κείμενο:

“Τον Αστέρα Αμαλιάδας αντιμετωπίζει η ομάδα μας την Κυριακή 27/05/2018, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας (Ελ Πάσο), στον μακράν κρισιμότερο αγώνα της φετινής περιόδου που θα κρίνει την άνοδο στην Football League.  Ο Εθνικός επιστρέφει στην αήττητη έδρα του, εκεί οπού για την κανονική περίοδο είχε σημειώσει 8/8 νίκες επι συνόλου 10 εντός έδρας αγώνων, έχοντας την καλύτερη άμυνα αλλά και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 20 γκολ ενεργητικό και μόλις 1 γκολ παθητικό ( σημ. Οι υπόλοιποι 2 αγώνες διεξήχθησαν σε Μοσχάτο και Ταύρο, οπού ο Εθνικός αναδείχθηκε κι εκεί νικητής κάνοντας το 10/10 στις εντός έδρας αναμετρήσεις του).                                                                                                                                                                        Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, γεγονός για το οποίο θα υπάρξει            σχετική ενημέρωση.

      Οι φιλοξενούμενοι, στο μίνι πρωτάθλημα των ειδικών αγώνων της Γ’ Έθνικής, έχουν πετύχει εως τώρα         2 νίκες ενώ έχουν ηττηθεί ισάριθμες φορές, έχοντας 6 γκόλ υπέρ και 8 κατά.
*Εκκρεμεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Ηρόδοτο που είχε διακοπεί στο ημίχρονο με το αποτέλεσμα μέχρι εκείνη την χρονική στιγμή να είναι ισόπαλο χωρίς τέρματα.*

Τα αποτελέσματα του Αστέρα Αμαλιάδας:
Ηρόδοτος – Αστέρας Αμαλιάδας 3-0
Αστέρας Αμαλιάδας – Αήττητος Σπάτων 1-2
Αστέρας Αμαλιάδας – Εθνικός 3-2
Αήττητος Σπάτων – Αστέρας Αμαλιάδας 1-2″