Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Εθνικός μια ανάσα από την πρόκριση 2-1 την Ελλάδα Ποντίων στον Κορυδαλλό

Published

on

Νικηφόρα πέρασε από τον Κορυδαλλό ο Εθνικός Πειραιά όπου επικράτησε με 1-2 της Ελλάδας Ποντίων και είναι πλέον πολύ κοντά στην πρόκριση  του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά.

Ένα παιχνίδι που ήταν συναρπαστικό στην επανάληψη και  «ζέστανε» τους λίγους ηρωικούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο , αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

Το α’ ημίχρονο  κύλησε σε μέτρια επίπεδα και στον χώρο του κέντρου    χωρίς καμία από τις δυο ομάδες να αναπτύξει πρωτοβουλία. Μοναδική αξιόλογη φάση στο 33’ όταν το σουτ του Νταούλια απέκρουσε σωτήρια ο Σακελλαρίου.

Στην επανάληψη οι Πόντιοι μπήκαν επιθετικά  και απείλησαν τους Πειραιώτες . Και μπορεί  στο 52’ ο Ηλιάδης να είχε δοκάρι  στο 71’ όμως βρήκε τον δρόμο για τα δίκτυα και έδωσε το προβάδισμα στην Ελλάδα.

Η συνέχεια όμως ανήκει στον Εθνικό που σχεδόν αμέσως  μετά ( 73’ ) ισοφάρισε με τον Τσιντώνη.

Στο 78’  ο διαιτητής Πουλόπουλος έδωσε πέναλτι σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων , αλλά ο Νταούλια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σακελλαρίου που απέκρουσε.

Ο Εθνικός τελικά  κατάφερε και πήρε την πολύτιμη νίκη  λίγο πριν από το τέλος( 88’ ) με τον Γκέσι .

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Σακελλαρίου, Μαρτίνος, Κουκουλάς, Σιδερόπουλος, Μπέλιας, Λουκάς, Κουτσουναμέντος( 92’ Παντέλης) , Λαδένογλου, Κολοφώτης( 83’ Συμεωνίδης) , Κοττάκης, Ηλιάδης( 91’ Σαββίδης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΆ: Χαλκίδης, Ζούπας Λώλος, Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σκεντεράι, Γκέσι ( 91’ Μπαλούρδος) Τσιντώνης, Κατσέρης( 90’ Αθανασίου )  , Νταούλια, Κέλης ( 69’ Μουσταφίδης)