Connect with us

stoplekto

Ο Εθνικός Πανοράματος στον τελικό, 2-0 τον Σκορπιό Φυλής

Published

on

Η εμπειρία επικράτησε των νιάτων και του ενθουσιασμού. Σε έναν απόλυτο ημιτελικό ανάμεσα σε δυο γειτονικά σωματεία που διεκδικούσαν για πρώτη φορά τη συμμετοχή τους σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ. Ο Εθνικός Πανοράματος του Γιώργου Αδάκτυλου κατάφερε να λυγίσει στην παράταση με 2-0 τον νεανικό Σκορπιό Φυλής και να προκριθεί στις λεπτομέρειες στον μεγάλο τελικό.

Μετά από μια αμφίρροπη αναμέτρηση στην κανονική διάρκεια του αγώνα, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Από ένα δοκάρι στα πρώτα 90 λεπτά είχαν και οι δύο ομάδες με τους Κάσσο και Μανασίδη Αν. Η ομάδα του Γιώργου Σύρου φάνηκε ανταγωνιστική, βάζοντας δύσκολα στον Εθνικό, ο οποίος κατάφερε να προηγηθεί στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης με τον Τσουτσάνη(104′). Ο Σκορπιός κυνήγησε την ισοφάριση, αλλά με χώρους πλέον ο Εθνικός βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Γεγέ στο 117′.

Άψογη η διαιτησία του Βάτσιου.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κολιάκης, Ζεϊτινίδης, Παπαδιώτης(65′ Τζανέτος), Πουλικίδης, Παναηλίδης, Μιχαηλίδης(86′ Καλαμούτσος), Τσουτσάνης, Γεγές(80′ Ανδριώτης), Μανασίδης Αν., Κατσίκης(87′ Μανασίδης), Γεωργιάδης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Καρτέρης, Σκαμαντζούρας(116′ Μαυρίδης), Σερέτης, Αντωνόπουλος, Καραγιαννίδης, Αρκουμάνης, Κάσσος(66′ Ντόκα), Χωματιανός(97′ Χριστοδούλου), Πατραμάνης(116′ Τσικρικάς), Δημητρόπουλος.

Advertisement