Connect with us

5ος Όμιλος

Ο Εθνικός “σκιαγραφεί” την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Published

on

Εθνικός

Με την ομάδα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ κοντράρεται ο Εθνικός, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Μπορεί οι «Κυανόλευκοι» να είναι γηπεδούχοι, ωστόσο από τα μέσα του Οκτωβρίου είναι αναγκασμένοι κάθε φορά που αγωνίζονται εντός έδρας να αλλάζουν τις «έδρες» σαν τα πουκάμισα.

Αν μη τι άλλο μια κατάσταση κωμικοτραγική, με όμηρους την ομάδα του Πειραιά, αλλά και τον πιστό της κόσμο, που κάθε Κυριακή στοιβάζεται σε διαφορετική κερκίδα για να την στηρίξει.

Η εν λόγω αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου, όπου φέτος η ομάδα αγωνίστηκε 3 φορές έχοντας το απόλυτο νικών (8-2) -τις δύο ως γηπεδούχος. Αυτή τη φορά αντίπαλος είναι η Αθλητική Ένωση Εργαζομένων Κρήτης ΣΥΝΚΑ. Οι Χανιώτες υπό την καθοδήγηση του Κώστα Ανυφαντάκη βρίσκονται στην 7η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 23 βαθμούς (5-8-4, 16-16). Μακριά από τις Μουρνιές σε 8 αναμετρήσεις έχουν συγκεντρώσει 9 βαθμούς (2-3-3). Σε αυτά τα ματς έχουν σκοράρει 8 τέρματα (μ.ο. 1 γκολ/παιγνίδι) και έχουν δεχθεί 10 (μ.ο. 1,25 γκολ/παιγνίδι).

Στο ματς του πρώτου γύρου στα Χανιά, ο Εθνικός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με σκορ 1-0.   Ως «γηπεδούχος», τέλος, αντιμετώπισε τους προσεχείς αντιπάλους προηγουμένως στις 9/10/16 στο Μοσχάτο, όπου κι επιβλήθηκε με σκορ 2-1.