Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Εθνικός στην παράταση το Κερατσίνι στο  Σχιστό( 0-1)

Published

on

Στην παράταση πήρε την πρόκριση ο Εθνικός  που απέκλεισε τον Κυπελλούχο των δυο τελευταίων ετών ΑΠΟ Κερατσίνι με 1-0 .

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 104 ο Μακρυγιάννης με πλασέ εκμεταλλευόμενος ένα λάθος του Διάκου .

Και οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν αρκετούς παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα , ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι που παρέταξαν μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα από αυτή που  αγωνίστηκε απέναντι στον Ιάλυσο για το πρωτάθλημα .

Ο Εθνικός έφτασε περισσότερες φορές κοντά στο γκολ  ενώ είχε και δυο δοκάρια με τους Καραλή στο 24’ μετά από εκτέλεση κόρνερ  και τον σκόρερ Μακρυγιάννη στο 107’.

Στο 74, χάθηκε η σπουδαιότερη ευκαιρία για το Κερατσίνι, όταν ο Ντούλιας βγήκε πίσω από τους αντίπαλους αμυντικούς και  για να σιγουρέψει το γκολ, έβγαλε τη μπαλιά  για τον Μπερνιδάκη που σούταρε μόλις άουτ .

Ο Εθνικός μπήκε πιο αποφασιστικά στην παράταση και κατάφερε όπως προαναφέραμε να σκοράρει .

Το Κερατσίνι προσπάθησε περισσότερο στην επανάληψη του έξτρα χρόνου , αλλά εκεί μίλησε η μεγάλη κλάση του γκολκίπερ Βασίλη Βουτσινά. .

Άψογος ο διαιτητής Κοσμάς  Ιωαννίδης .

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ :  Φρατζεσκάκης-Σφυρογιάννάκης(90 Μπατής)-Παναγιωτόπουλος-Σιγάλας-Αγγελάκης-Λίτσης-Σιάνος(69 Ντούλιας)-Διάκος-Θωμαϊδης(46 Μπερνιδάκης)-Πασαλίδης-Γιακούπι(56 Καλογιάννης)

ΕΘΝΙΚΟΣ : Βουτσινάς-Πίσσας-Γερόλυμος-Μπένα-Πεχλιβανίδης(105 Κρητικός)-Λεωνιδόπουλος-Καραλής(67 Mισέλ)-Κατίδης-Χατζησαββας(70 Παυλάκης)-Σωπασής(86 Κομνηνός)Μακρυγιάννης.