Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Εθνικός 1-1 με τον Κερατσίνι στον ημιτελικό του Κυπέλλου Πειραιά

Published

on

Ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό άφησαν Εθνικός και Κερατσίνι στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά με το 1-1 .

Έγινε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις που γενικά άρεσε στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν .Να σημειωθεί ότι και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με σημαντικές ελλείψεις .

Ο Εθνικός ξεκίνησε καλύτερα από τους φιλοξενούμενους και στο 8’ άνοιξε το σκορ. Ο Τσιάβος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αντίπαλων αμυντικών και έδωσε στον αμαρκάριστο Τριμμάτη που με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Όσο περνούσε η ώρα οι Κερατσινιώτες άρχισαν να συνέρχονται και να βγαίνουν με αξιώσεις επιθετικά .

Στην επανάληψη  μάλιστα ήταν σαφώς καλύτεροι από τους κυανόλευκους. Ευτύχησαν μάλιστα να ισοφαρίσουν με το ξεκίνημα του β’ μέρους( 46’ ) με  πλασέ του Ντυρμίσι  μετά από πάσα του Χαρίτου .

Η ευκαιρία του αγώνα χάθηκε από το Κερατσίνι στο 77’ όταν το σουτ του Καρέλη βρήκε το κάθετο δοκάρι  των Πειραιωτών.

Με λάθη η διαιτησία του Λεμπέση που κατάφερε να εκνευρίσει με τον τρόπο του , τους ποδοπσφαιριστές.

ΕΘΝΙΚΟΣ : Πάντος, Νταούλια, Ζούπα, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου (67’ Γκέτσι) Σκεντεράι,Αυλωνίτης, Δημητρίου( 46’ Πεχλιβανίδης) , Τσιάβος, Τριμμάτης, Ξαγοράρης( 46’ Παυλής)

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κούμπουλα, Γκουριώτης, Καρέλης ( 87’ Ίσμαιλ ) , Καλιακούδας, Αγγελάκης, Χατζησοφρωνίου , Ντυρμίσι, Χαρίτος, Σάμαρης ( 46’Μπεσού) Κόστα, Κόττας( 46’ Μηλιώτης)