Connect with us

Γ Εθνική

Ο Εθνικός 2-0 πέρασε από την Αγία Παρασκευή

Published

on

Ο Εθνικός κέρδισε στην Αγία Παρασκευή την ομώνυμη ομάδα με 2-0, για την 25η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και μείωσε τη διαφορά στους εννιά βαθμούς από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 18’. Ο Αντωνίου ελίχθηκε στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ κατάφερε στο 41’ να πάρει το προβάδισμα. Ωραία κομπίνα στο φάουλ, η μπάλα στρώθηκε στον Ζωγραφάκη, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Αραμπατζή για το 0-1. Στο 62’ ο Εθνικός έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Ο Μακρυγιάννης με απευθείας φάουλ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Αραμπατζή και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2.

Αγία Παρασκευή: Αραμπατζής, Δημήτρουλας, Καστανιώτης (67’ Αντωνέας), Κοντοές, Μιχαηλίδης, Μπουμπουλίμα, Στυλιανόπουλος, Χρυσανθακόπουλος (61’ Αυλωνίτης), Δημητρίου (67’ Ζάχος), Πρίφτι (80’ Νικολαϊδης), Σεφέρι.

Εθνικός (Χαντές): Μεσούλι, Παπαγελλής, Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Θεοδώρου, Μαλάϊ Κυριαζής (85’ Νταλακούρας), Πολύζος, Γεωργούσης (72’ Κατσόγιαννος), Μακρυγιάννης (78’ Τσιάβος), Αντωνίου (72’ Βαλαβανόπουλος).

ΠΗΓΗ: Liganews