Connect with us

Γ Εθνική

Ο Εθνικός 3-0 στο Ρέντη τον Ατρόμητο Πειραιά

Published

on

Σπουδαία νίκη στο Ρέντη πήρε ο Εθνικός που νίκησε τον Ατρόμητο Πειραιά με 3-0.

Ο Εθνικός προηγήθηκε νωρίς στ σκορ όταν στο 4’ ο  Μακρυγιάννης εκτέλεσε φάουλ και νίκησε τον Φλώρο για το 0-1.

Στο 43’ το γήπεδο  πάγωσε σαν πρώτη αντίδραση καθώς σε σύγκρουση με αντίπαλο έπεσε στο έδαφος, τελικά σηκώθηκε αλλά αποχώρησε από το ματς με απόφαση του ιατρικού επιτελείου των γηπεδούχων.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του  Ντινιωτάκη, με τον πορτιέρο Μποντανάκη να αποκρούει την εκτέλεση του Αντωνίου κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο σημείο αυτό αποβλήθηκε από τον ρέφερι Πράνταλο ο πρόεδρος του Ατρομήτου κ. Σδρένιας που διαμαρτυρήθηκε έντονα υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε παράβαση.

Στο 63’ ο Ντινιωτάκης πλάσαρε όμορφα για το 0-2 .

Το τελικό 0-3  για την ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ διαμόρφωσε ο Ζωγραφάκης στο 88’

Στο 90’ ο Τσιάβος σημάδεψε το δοκάρι του Μποντανάκη.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στις φάσεις που δημιούργησε. Ξεχώρισε ο νεαρός Γκόγκα που πραγματικά «έγραψε» πολλά χιλιόμετρα.

Η γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την φάση του πρώτου γκολ και του πέναλτι αλλά και για τις πολλές «εύκολες» κάρτες που μοίρασε στους Καμινιώτες ο ρέφερι της αναμέτρησης.

Ατρόμητος Πειραιά (Στ. Παπανδρέου): Φλώρος(43’ λ.τρ Μπονατάκης), Παπαθανασίου(46’ Κοζάκης), Μύρκος, Δούμουρας, Στεφανής, Γκόγκα, Παπασταύρος, Μουκίδης, Ζορμπάς(31’ Σπανός), Κοντάκος, Ντούνης.

Εθνικός Πειραιά (Β.Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής(89’ Θεοδώρου), Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Κατσογιάννης, Μαλάι, Ντινιωτάκης(89’ Μπουτσικάκης) , Πολύζος, Γεωργούσης(60’ Τσιάβος), Μακρυγιάννης(77’ Κυριαζής) , Αντωνίου(60’ Σεκούμπα).