Connect with us

stoplekto

Ο Ελευσινιακός …συγχαίρει τον διαιτητή Ταταρίδη

«Φαινόμαστε όλοι μικροί μπροστά του»

Published

on

 

Από την διοίκηση του Ελευσινιακού 2004 εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
« Η διοίκηση το τεχνικό τιμ , οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι της ομάδας μας θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συγχαρητήρια για το ρεσιτάλ διαιτησίας του κ. Ταταρίδη στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ηρακλή Ελευσίνας.
Ο εν λόγω ρέφερι εφάρμοσε όσο λίγοι τον κανονισμό ποδοσφαίρου και με τις αποφάσεις του άφησε άναυδο όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ελευσίνας που παρακολούθησε το παιχνίδι.
Ένας διαιτητής που κοσμεί με την παρουσία του το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΔΑ και όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο φαινόμαστε τόσο μα τόσο μικροί μπροστά του. Και διερωτόμαστε πως αυτός ο διαιτητής δεν βρίσκεται στους πίνακες της Σούπερ Λίγκας για να τον θαυμάσει όλη η Ελλάδα. Εφάρμοσε άριστα τον πειθαρχικό έλεγχο συμμετείχε στο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που παίχθηκε στο β’ Ημίχρονο και βοήθησε ώστε ο κόσμος που ήρθε να δει ένα θεαματικό και γεμάτο φάσεις αγώνα ποδοσφαίρου.
Το μόνο ( αλλά ασήμαντο) γεγονός που νομίσαμε ότι του διέφυγε ( αλλά που να ξέρουμε εμείς) ήταν ότι δεν έδινε στα τρία κόρνερ πέναλτι , αλλά και αυτή η απορία μας διαλύθηκε όταν μας πρότεινε να ανοίξουμε κανα βιβλίο να διαβάσουμε και να ενημερωθούμε από τον κανονισμό ότι αυτό πλέον δεν ισχύει.
Επειδή λοιπόν όλοι εμείς αισθανόμαστε δεος για τον ρέφερι Ταταρίδης και επειδή αισθανόμαστε πολύ μικροί μπροστά του τον καλούμε να δηλώνει κώλυμα στα παιχνίδια της ομάδας μας για να μην μας αναγκάσει να ζητήσουμε την εξαίρεση του.
Υ.Γ. Το μόνο κέρδος από το παιχνίδι είναι ότι όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί φύγαμε σοφότεροι ».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply