Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο  Ερμής παλικαρίσια πρόκριση 0-0 στο Μοσχάτο !!

Published

on

Ο Ερμής Κορυδαλλού ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου  Πειραιά  με το 0-0 που πήρε στο Μοσχάτο. Θα  μπορούσε όμως κάλλιστα να πάρει   ακόμα και τη νίκη που την άξιζε απέναντι σε μια ΑΕΜ  που για ένα ακόμα παιχνίδι δε πήγε καλά .

Οι Κορυδαλλιώτες έχοντας παρακαταθήκη το 3-2 του πρώτου αγώνα  έπαιξαν  με έξυπνη τακτική αλλά και με πάθος καταφέρνοντας  να κρατήσουν μακριά από την εστία τους  τους γηπεδούχους, που «ψάχνονταν» μέσα στο γήπεδο. Με την εμφάνιση του αυτή ο Ερμής έδειξε ότι η βαθμολογική του θέση στο πρωτάθλημα τον αδικεί.

Η ΑΕ Μοσχάτου που συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις της ήταν αυτή που είχε την κατοχή αλλά χωρίς ουσία στο παιχνίδι της .

Επιθετικά φάνηκε ουσιαστικά μόνο στο δίλεπτο 28-29’ .Αρχικά ο Ψυχογιός εκτέλεσε φάουλ , η μπάλα βρήκε το κεφάλι αμυντικού στο τείχος και στη συνέχεια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατάληξε κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση  η κεφαλιά του Γαβαλά βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι με αντεπιθέσεις – φωτιά  θα μπορούσαν να σκοράρουν αλλά ήταν άτυχοι- άστοχοι στην τελική προσπάθεια .

Στο 31’ ο δραστήριος Θεοδοσίου μπήκε  γρήγορα , ανατράπηκε αντικανονικά από τον Σταύρου αλλά ο διαιτητής αντί για πέναλτι έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Ερμή για θέατρο…..

Στο 34’ το σουτ του Θεοδοσίου  μπλόκαρε ο Γιώρας , στο 40’ μόνος του ο ταλαντούχος Καλόφωνος σούταρε απελπιστικά άουτ ενώ στο 41’ το σουτ του Βύρη βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στην επανάληψη επιζητώντας το γκολ στηριζόμενοι κυρίως σε ατομικές ενέργειες του Ψυχογιού, αλλά χωρίς αποτέλεσμα .

Ωστόσο ο Ερμής ήταν αυτός που έχασε και πάλι τις ευκαιρίες.

Στο 51’ το σουτ του επικίνδυνου Μέκη Ομάρ απέκρουσε στη γραμμή ο Φιαμέγκος  ενώ στο 76’ και στο 84’ τα σουτ του Καλόφωνου από πλεονεκτική θέση πέρασαν μόλις άουτ .

Η πιο ουσιαστική απειλή της ΑΕΜ στο β’ μέρος ήταν στο 77’  όταν ο Βινίσιους έπιασε σέντρα , αλλά ο Ψυχογιός για κλάσματα του δευτερολέπτου δεν πρόλαβε για να προωθήσει την μπάλα στα δίκτυα.

Ήταν που ήταν δύσκολα τα πράγματα για το Μοσχάτο, έγιναν ακόμα πιο δύσκολα  στο 78’ όταν ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον Πουλάκη , αυτός την πέταξε από τα χέρια του ρέφερι  στο έδαφος με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη και να φύγει για τα αποδυτήρια…..

Με λάθη η διαιτησία του Λεμπέση σε βάρος και των δυο ομάδων . Πιο σημαντικό βέβαια ο μη καταλογισμός του πέναλτι στην ανατροπή του Θεοδοσίου στο 31’.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γιώρας, Σταύρου Γαβαλάς ( 51΄Μανιδάκης) , Μπέρτζος, Φιαμέγκος, Κορνελάτος, Ψυχογιός( 87’ λ.τρ. Παυλάκης) , Μπιλίμπασι, Ευθυμιάδης ( 72’ Φαναρίτης) , Βινίσιους, Νιζάμης( 61’ Πουλάκης) .

ΕΡΜΗΣ : Βάτζιος, Μικρούλης, Αντωνίου, Καλιακούδας, Θεοδωρόπουλος, Κολοβός, Μέκη Ομάρ  (91’ Κιούκου) , , Καραγιάννης, Καλόφωνος( 93’ Μανώλακος) , Βύρης(90’Σενάι), Θεοδοσίου ( 86’ Μπούρας)