Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Ερμής στην κορυφή 4-2 από 0-2 τον Ίκαρο Καλλιθέας !!!!

Published

on

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πλέον ο Ερμής Κορυδαλλού   που επικράτησε με 4-2 του αξιόμαχου Ικάρου Καλλιθέας  εκμεταλλευόμενος παράλληλα την ήττα της Χαραυγής από την Αμφιάλη.

Κι όμως το παιχνίδι ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις  για  τους Κορυδαλλιώτες . Μόλις στο 2’ ο Θεοδοσίου  «πάγωσε » το ΕΑΚ  δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του .

Ο Ερμής προσπάθησε στη συνέχεια αλλά στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος αφού είχε τρία δοκάρια (!!) με τους Μούτσα14’, Τζανιδάκη 30’  και Λαζάκη 49’.

Και σαν να μην έφταναν αυτά ο Ίκαρος που στο μεταξύ έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του  Θεοδοσίου στο 47’ για βίαιο μαρκάρισμα , «ζευγάρωσε » τα τέρματα  του στο 52’ με τον Λιμίτσιο.

Από κει και πέρα «μίλησε η καρδιά » των γηπεδούχων  που αντέδρασαν άμεσα . Στο 55’ ο Κίτσιος μείωσε σε 1-2 για να ισοφαρίσει  στο 64’ ο Βύρης.  Οι αλλαγές του Δημήτρη Καλύκα απέδωσαν καρπούς  αφού τα γκολ της νίκης ήλθαν από τον πάγκο . Στο  75’ ο Γιαννακόπουλος και στο 79’ ο Καλαϊτζής  με τέρματα που πέτυχαν χάρισαν τη νίκη στην ομάδα τους . Μια νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους Κορυδαλλιώτες αφού και τα νέα που έρχονταν από τις Σιταποθήκες ήταν ευχάριστα..

Πολύ καλή η διαιτησία του Πουλόπουλου.

ΕΡΜΗΣ: Δράμπαλης, Σταθινάκης, Αντωνίου, Αγγέλου, ( 56’ Γιαννακόπουλος) , Λαζάκης, Νταλάκος ( 46’ Κουβάτσος) ,  Τζανιδάκης, Στακάι( 83’ Μπέγκα), Βύρης( 78’ Καλαϊτζής) , Μούτσας, Κίτσιος

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ.: Εμμανουήλ, Χουχούλης, Μαγουλάς, Καραουλάνης, Μπάρα, Τρίχας, Μανουτσαριάν ( 77’ Γκέρτζος), Ηλιόπουλος Ι.( 46’ Μέτα) , Ηλιόπουλος Σ.( 87’ Γιουλβανίδης ) Λιμήτσιος( 87’ Περλορέντζος)