Connect with us

stoplekto

Ο Ερμής στον τελικό του Κυπέλλου . Νίκησε 0-1 και στο Πέραμα την Α.Ε.

Published

on

Ο Ερμής Κορυδαλλού είναι η ομάδα που πήρε το ένα από τα δυο εισιτήρια  για τον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά . Επικράτησε δίκαια  και πανηγυρικά μέσα στο Πέραμα   της τοπικής Ένωσης με 0-1  , διπλασιάζοντας μάλιστα τις νίκες του , αφού είχε επικρατήσει  και στον Κορυδαλλό με 2-0 .

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι   και έδειξαν ότι ήθελαν  περισσότερο να πάρουν αυτοί  την  μεγάλη πρόκριση , απέναντι σε μια ομάδα που «πελαγοδρομούσε » και δεν ήξερε τι ζητούσε μέσα στο παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι οι Περαματιώτες δεν απείλησαν ούτε μια φορά την εστία του Δράμπαλη που ήταν ουσιαστικά θεατής του αγώνα.

Με σωστή τακτική οι παίκτες του Δημήτρη Καλύκα κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους , τους αντιπάλους τους .

Μόλις στο 3’ ο Ερμής πλησίασε κοντά στο γκολ  όταν ο Κίτσιος βρέθηκε μόνος του πλάσαρε στην κενή εστία , αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και ο Θ. Μελάς πρόλαβε και απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματα.

Η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τους Κορυδαλλιώτες χάθηκε στο 39’  όταν το πλασέ του Τζανιδάκη  που μπήκε μόνος του από δεξιά απέκρουσε  ο Δρίβας .

Η τρίτη φορά όμως ήταν και η ..φαρμακερή . Στο 66’ο  Κίτσιος μπήκε παλικαρίσια , πρόλαβε την μπάλα από τον Αναγνωστάκη που αδράνησε και με ωραίο σουτ  σκόραρε. Και εκεί τελείωσαν όλα .

Στο 68’  ο Ζαχαρόγλου έκανε φάουλ στον Αντωνίου . Ο τελευταίος  που βρισκόταν στο έδαφος κλώτσησε τον αντίπαλο του , αυτός ανταπέδωσε  και έτσι και οι δυο  εισέπραξαν από μια κόκκινη κάρτα .

Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Ερμή πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους τους .

Ο διαιτητής Κοσμάς Ιωαννίδης είχε να διευθύνει ένα σκληρό παιχνίδι με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα . Κατάφερε και το κράτησε χωρίς να κάνει σημαντικά λάθη . Σίγουρα η διαιτησία του κρίνεται επιτυχημένη…

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ : Δρίβας, Ζαχαρόγλου, Ντέμα( 76’ Μπένα), Μελάς Θ., Κουτσογιαννόπουλος , Τάνκας( 62’ Νάζαρης ) , Ζόνγκα( 46’ Θεοδώρου, 54’ λ.τρ. Στάης) , Αναγνωστάκης, Ταμπουράκης, Αντωνίου, Λαθούρης.

ΕΡΜΗΣ : Δράμπαλης, Σταθινάκης, Αντωνίου, Αγγέλου, Λαζάκης, Νταλάκος, Τζανιδάκης , Στακάι( 83’ Μπέγκα), Βύρης( 77’ Θεοδωρόπουλος), Μούτσας ( 74’ Γιαννακόπουλος) , Κίτσιος ( 88’ Καλαϊτζής