Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Ερμής 2-1 τους Φιλάθλους που υποβιβάζονται στην Β’ ΕΠΣΠ

Published

on

Με τέρμα που πέτυχε ο Ερμής Κορυδαλλού στο 90’ νίκησε τους Φίλαθλους 2-1 και τους οδήγησε στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΠ σε ένα παιχνίδι που είχε έντονο τρίτο ημίχρονο .

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 71’ με τον Τζανιδάκη με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 83΄σε 1-1 με τον Βιτσαρά, στο 90’ ο Βιδάλης σημείωσε το 2-1 σε μια φάση που οι ομάδα των Φιλάθλων διαμαρτυρήθηκε έντονα καθώς υποστηρίζει ότι ο σκόρερ ήταν σε αντικανονική θέση.

Επικράτησε ένταση συνοδευόμενη από τα σχετικά «γαλλικά», με τον ρέφερι Πουλόπουλο να αποβάλει  με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Paskalev , με κόκκινη κάρτα τους Σισμανίδη Ι. αλλά και  τον προπονητή των γηπεδούχων Μανδρέκα . Μετά την λήξη του αγώνα σύμφωνά με το φύλλο αγώνα αποβλήθηκε και ο Σισμανίδης Θ. για εξύβριση.

Φίλαθλοι: Μαράκης, Σάσσαρης, Γονατάς, Paskalev, Θηραίος, Ψυχαλόπουλος, Σισμανίδης(74′ Φωτιάδης), Σαξώνης(55′ Βιτσαράς), Ανδρέου, Selimaj.

Ερμής Κορυδαλλού: Κελεμίδης, Γραμματόπουλος(89′ Πανέτας), Μπούντο, Αργεντίδης(89′ Βαβεσός), Λαζάκης, Καλογερόπουλος, Τζανιδάκης, Μπεκάκος(77′ Καστρίτης), Κατσαράς(68′ Βιδάλης), Καραμάνης, Σιδηρόπουλος(68′ Γιαννόπουλος).