Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Ηλίας Τζεμόπουλος νέος προπονητής της Θύελλας Αγίου Δημητρίου

Published

on

Ο Ηλίας Τζεμόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Θύελλας Αγίου Δημητρίου αντικαθιστώντας τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Το δελτίο Τύπου…

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Ηλίας Τζεμόπουλος συμφώνησε με τον Πρόεδρο της ομάδας μας Τάσο Τσακόγιωργα, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Θύελλας.
Ως προπονητής είναι κάτοχος διπλώματος Uefa Α από το 2017 και πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Αθήνας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο Εδώ και μια δεκαετία βρίσκεται δίπλα στα τμήματα υποδομής της ομάδας ως τεχνικός διευθυντής και φυσικά προπονητής.
Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις ΠΑΕ Καλαματά, ΠΑΕ Ατρόμητο, ΠΑΕ Μεσσηνιακό,ΠΑΕ Αχαρναϊκό και παράλληλα ως διεθνής με τις μικρές εθνικές Ελλάδος!
Ο Τζεμόπουλος, ως παίκτης έχει συνδυάσει το όνομα του με μεγάλες επιτυχίες της Θύελλας όπως τις δύο ανόδους στην Α’ ΕΠΣΑ.
Βρίσκεται σε γνωστά λημέρια, αφού αναλαμβάνει το αντρικό τμήμα, στο οποίο συμμετέχουν και “δικά του παιδιά”, καθώς στο ρόστερ υπάρχουν περίπου 15 παιδιά απο τις Ακαδημίες μας, που έχουν προπονηθεί μαζί του τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας σημαντικές επιτυχίες. Παράλληλα θα διατηρήσει το πόστο του και στα τμήματα υποδομής.
Ο νεαρός προπονητής προπόνησε σήμερα για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές της Θύελλας και αύριο Σάββατο θα την κοουτσάρει για πρώτη φορά απέναντι στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.
“Ηλία καλή αρχή στο νέο σου πόστο. Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.
Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι “η ισχύς εν τη ενώσει”. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ!!!