Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Ηλυσιακός 2-0 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Ο Ηλυσιακός ήταν ο νικητής στον αγώνα με τον ΑΟ Ιλίου,  επικρατώντας με 2-0 απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρουσιάστηκε με πολύ νεανική σύνθεση.

Εφτασε έτσι τους 29 βαθμούς και είναι στη 2η θέση, με τον ΑΟ Ιλίου να μένει στους 7 και στην τελευταία θέση.

Το 1-0 έγινε στο 55′ με τον Ποντίκη, με τον Βελισσάρη στο 76′ να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως στον πα΄γκο του ΑΟ Ιλίου υπήρχαν αποκλειστικά ποδοσφαιριστές από το εφηβικό τμήμα, με τρεις από αυτούς να κάνουν ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του ΑΟ Ιλίου έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι τόσο από την φιλοξενία του Ηλυσιακού, ‘οσο και από την συμπεριφορά των φιλάθλων των γηπεδούχων απέναντι στην ομάδα του Ιλίου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μαρκής, Ποντίκης (90′ Χριστινάκης), Τσαραούσης, Πανάκης, Πρισιμιτζής, Ταχιράι, Κασσιανός (90′ Λαγούτης), Άνχελ (46′ Γιαννόπουλος), Γκούγκας (84′ Μπουσάι), Τσέργας (90′ Γκόλιας), Βελισσάρης.
ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Καββαδίας, Μεχμέτι (54′ Δράκος), Λάγιας, Μπάμη, Μανιδάκης, Παπαδημητρίου, Νάτσης (84′ Μπισμπίκης), Λουκόπουλος (84′ Ρωίμπας), Σκαμάνης, Λερούτσος, Κιτσώνης (90′ Γεωργούλας).