Connect with us

Γ Εθνική

Ο Ηλυσιακός 2-1 εκτός την Αγία Παρασκευή

Published

on

Ο Ηλυσιακός δικαιολόγησε και στο ΔΑΚ Νότου της Αγίας Παρασκευής γιατί έχει εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα, αφού επικράτησε 2-1.
Οι “κιτρινόμαυροι” διαθέτουν σκληρό μέταλλο, αφού μόλις τρεις ημέρες μετά τη σπουδαία ανατροπή επί της Προοδευτικής με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, άντεξαν παρά το αριθμητικό μειονέκτημα.

 

Το φιλμ του αγώνα:

17′ ΓΚΟΛ ο Ηλυσιακός! Παράλληλη σέντρα του Κασσιανού στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσέργας πλασάρει από πολύ κοντά και ανοίγει το σκορ.

32′ ΓΚΟΛ ο Ηλυσιακός! Ο Κασσιανός κερδίζει πέναλτι από τον Κόρτσταμ, το εκτελεί σωστά και δίνει σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

45′ ΓΚΟΛ η Αγία Παρασκευή! Ο Παρασκευόπουλος υποπίπτει σε πέναλτι στον Μούζο και αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα, ο Καραγιάννης ευστοχεί και μειώνει.

70′ Η Αγία Παρασκευή ζητά νέο πέναλτι με τον Λαμπρίδη, όμως, ο διαιτητής Κεφίλης κρίνει ότι έχει κάνει θέατρο και του βγάζει κίτρινη κάρτα.

Στο β’ ημίχρονο ο Ηλυσιακός απείλησε με σουτ του Κασσιανού (ο Αραμπατζής απέκρουσε) και πλασέ του Τσέργα (άουτ).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αραμπατζής, Κόλλιας, Μπάκος (70′ Κουτσουπιάς), Μιχαηλίδης, Κοντοές, Κόρτσταμ, Μυτάκης, Μούζος, Καραγιάννης, Λαμπρίδης (70′ Κυριζάκης), Στυλιανόπουλος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Σουβατζόγλου, Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός (89′ Καλός), Χαρίτος, Κράσι (75′ Μαρίνου), Τσέργας (85′ Γιαννόπουλος), Μακρίδης (46′ Βρυώνης).

ΠΗΓΗ: Liganews