Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ο Θησέας 6-0 τον Αχαρναϊκό

Published

on

Άνετη επικράτηση του Θησέα σήμερα στη Νέα Μάκρη επί του Αχαρναϊκού με σκορ 6-0. Τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τα υπόλοιπα δύο στο δεύτερο. Το 1-0 έγινε στο 15΄ με αυτογκόλ του Δημητρόπουλου, ο Γεωργιάδης έβγαλε σέντρα και στην προσπάθεια του να διώξει ο Δημητρόπουλος με κεφαλιά, έστειλε στην μπάλα στην εστία του.
Στο 20΄ ο Καραβατάκης με πλασέ έγραψε το 2-0, στο 28΄ με ένα απίστευτο σλάλομ ο Καραγιώργος ανέβασε το δίχτυ του σκορ σε 3-0, στο 34΄ ο Καραβατάκης με κεφαλιά έκανε το 4-0, στο 69΄ ο Καραγιώργος με απευθείας φάουλ το 5-0 και το τελικό 6-0 στο 72΄ ο Κυριακίδης όταν νίκησε τετ α τετ τον Καλλιμάγειρο.
Διαιτητής του αγώνα Παπαποστόλου, με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Πολυχρονιάδη

ΘΗΣΕΑΣ Ν ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Τσαλούχος (26΄ λ.τ Οικονόμου), Γεωργιάδης, Τασσόπουλος (46΄ Αζάλ), Μανουσάκης, Καραλής, Τσέλιος, Φουκαράς (46΄ Μαστρογιαννούδης), Καραβατάκης (46΄ Kapaj), Καραγιώργος (46΄ Πράπας), Κυριακίδης

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Ηλιόπουλος) Καλλιμάγειρος, Ζαχαρός, Τσαντήλας, Κουσιωρής (50΄ Καλαμιώτης), Χριστόπουλος, Δημητρόπουλος (46΄ Μιχαηλίδης), Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ντρομακάς, Μοράκης, Λίβας (46΄ Κεσίδης)

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com