Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Ιάσονας ήταν… MAD(αμαδιώτης) στην Νέα Ιωνία!

Published

on

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής για τον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, ο Ιάσονας απέδρασε με 2-1 από την Νέα Ιωνία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα έχοντας τον Δημήτρη Μανδαμαδιώτη σε μεγάλη μέρα. Ο νεαρός μέσος ήταν καθοριστικός και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε τα παλικάρια του Νίκου Φούσκα να φτάσουν την Πεύκη στην 13η θέση έχοντας 26 βαθμούς. Μάλιστα, από πάνω τους με έναν πόντο περισσότερο βρίσκεται το συγκρότημα του Γιάννη Μαγγίνα που παραπαίει εδώ και καιρό καταφέρνοντας να μετατρέψει σε εφιάλτη την επιστροφή στο τοπικό της Αθήνας.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό. Μόλις στο 9′ οι Φερεντίνος πήρε το ριμπάουντ από το κακό αμυντικό διώξιμο του Ιάσονα και με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο διαιτητής Ζαραβίνος απέβαλε με απευθείας κόκκινη τους Μιχαλάρη και Γιάννη Κωνσταντόπουλο για αψιμαχία υποχρεώνοντας από νωρίς τις δύο ομάδες να αλλάξουν τα πλάνα τους. Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, στο 50′ ο Νησαριώτης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Μανδαμαδιώτη. Ο νεαρός άσος προειδοποίησε τον Κώνστα και στο 73′ τον νίκησε με σουτ μέσα από την περιοχή για το 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, από εκτελεστής έγινε δημιουργός και ο Καριατλής υπέγραψε το χρυσό τρίποντο στο 81′!

Διαιτητές: Ζαραβίνος Α., Κουτσογιάννος Ν., Βασιλάκης Χ.

Νέα Ιωνία (Γιάννης Μαγγίνας): Κώνστας, Χρούσης, Καψιόχας, Φερεντίνος, Παπακουνάδης (64′ Βογατσάς Β.), Βογατσάς Κ. (46′ Βουτσίνος), Νησαριώτης, Τσουτσουδάκης, Κουτσιούμπας (79′ Χαλκιαδάκης), Ζυγούρης, Μιχαλάρης.

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Ρώιμπας, Βασιλάκος Β., Δήμος, Λουκάκης (63′ Μποδώνιας), Αγγελόπουλος (46′ Χαλιάσος), Μανδαμαδιώτης, Κωνσταντόπουλος Ι., Μιχαλόπουλος (80′ Βασιλικός), Καριατλής, Κωνσταντόπουλος Α.