Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ο Ιερόθεος ξανά στον τελικό 1-1 στην Αγία Παρασκευή

Published

on

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η ομάδα του Αγίου Ιερόθεου θα βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ καθώς στον επαναληπτικό ημιτελικό που διεξήχθη στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευή αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την τοπική ομάδα. (4-3 το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα).

Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού ξεκίνησε δυνατά με σκοπό το γρήγορο τέρμα που θα της έδινε το δικαίωμα διαχείρισης του ματς και  κατάφερε στο 10’ λεπτό με γυριστό σουτ του Κράσι να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων (0-1).

Η επανάληψη ανήκει ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία για ισοφάριση στο 50΄σε κεφαλιά του Τσαρκάνι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κραψίτης με σουτ μετά από πάσα του Τζίτζη  ισοφάρισε για την «Σάντα» με το ματς να παίρνει άγρια ομορφιά. Οι ποδοσφαιριστές του Σήφη Βενάκη προσπάθησαν για ένα ακόμη τέρμα και  έχασαν διπλή ευκαιρία στο 69’ με τους Κολλινιάτη  και Δημογιάννη να μην βρίσκουν στόχο.

Στις καθυστερήσεις ο Ψαραδέλης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι φιλοξενούμενοι από το 70′ αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βιδάλης.

Διαιτητής ήτασν ο Μπαϊρακτάρης με βοηθούς τους Σταύρογλου και Μητράκο.

Αγία Παρασκευή (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Χατζίου, Κολλινιάτης, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Τσοπανάκος (77′ Ζαφείρης), Μπουτσικάρης, Μπόλης (60′ Αθανασίου), Σταμούλης (52′ Ψαραδέλης), Κραψίτης

Άγιος Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός): Αντωνόπουλος, Συμάκου (88′ Χρήστου), Βιδάλης, Μεταλληνός, Τσατσαρής, Μπάτης, Ντάφλας, Μπριστογιάννης, Κράσι (81′ Τσάκαλος), Τσαρκάνι (91′ Κομνηνός), Νομικός (57′ Ηλιάδης).