Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Ιερόθεος την νίκη…η Αγία σε περιπέτεια…

Published

on

Την παραμονή του στην Α’ κατηγορία της Αθήνας σφράγισε ο Άγιος Ιερόθεος που επικράτησε με 3-2 της Αγίας Ελεούσας στον αγώνα κατάταξης που διεξήχθη στο γήπεδο της Αργυρούπολη παρουσία 500 φίλων των δύο ομάδων αλλά και ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Το σκορ για τους τυπικά φιλοξενούμενους άνοιξε ο Δράκος με σουτ στο 34’ για να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του Ανδρέα Ματζούνη στο 72’ ο Καραμίντζας, στο 83’ ο Νιζάμης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κακκαβά που εκτέλεσε εύστοχα ο Σταυριανός και πραγματοποίησε το 3-0. Η αγία Ελεούσα μείωσε σε 3-1 ένα λεπτό αργότερα με κεφαλιά του Καρασμάνογλου και πέτυχε δεύτερο τέρμα στο 93’ με σουτ του Ρούσσου.

Στο 38’ ο Μπομπανά είχε δοκάρι για τους ηττημένους, που τώρα θα περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη των μπαράζ καθώς από την άνοδο η όχι στην Γ’ Εθνική Χαραυγιακού η Δόξας κρέμεται η παραμονή στην «μεγάλη κατηγορία»

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Χ., Καρατζίκας-Ταρανάς

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Βλαχόπουλος, Σαρλάς (73′ λ. τρ. Μωράκης), Μουστάκης, Τσολάκογλου, Αρσενίδης, Σπυρόπουλος, Κακκαβάς, Μπομπανά, Γκοτζάι (46′ Νταφέ), Χαλιβελάκης (65′ Καρασμάνογλου), Ρούσσος

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρούσσος, Οικονόμου, Μπακογιώργος, Ζαχαρόπουλος Δ., Νόκας, Λαγκαδινός, Νιζάμης (80′ Τζωρτζάτος), Δράκος, Φουντούκης (50′ Σταυριανός), Καραμίντζας (85′ Λουκάκης), Αβίτογλου.

 foto Xristos Xostikidis – sportifico.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply