Connect with us

4ος Όμιλος

Ο Ιωνικός το Πειραϊκό ντέρμπι

Published

on

Ο Ιωνικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο Πειραϊκό ντέρμπι, καθώς επικράτησε στο ‘Σ. Μελισσουργός’ με 3-2 του Ατρόμητου παραμένοντας ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Αντίθετα, οι Καμινιώτες έμειναν αρκετά πίσω και πολύ δύσκολα θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στα εναπομείναντα ματς.

Οι Νικαιώτες πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση κατάφεραν να αποδράσουν με το διπλό από μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύονται οι περισσότερες ομάδες γεγονός που έχει σκορπίσει την ικανοποίηση στις τάξεις του συλλόγου. Μπροστά σε 1000 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ήταν εκείνο που άνοιξε το σκορ χάρις σε γκολ του Σουλελέ στο 10′.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν στο 25′ όταν ο Μιχάλης Κατσίκιας βρήκε με καταπληκτικό τρόπο τον Κρητικό και ο τελευταίος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 29′ ο Κοντογουλίδης έδωσε το προβάδισμα στον Ιωνικό για πρώτη φορά στο ματς, με τον Κατσαβριά στο 75′ να τιμωρεί την παλιά του ομάδα και να ισοφαρίζει σε 2-2.

Το τέρμα που χάρισε τη νίκη στον Ιωνικό σημείωσε στο 77′ ο Μιχελής διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Διαιτητές: Μπλάνας, Λάμιας-Σερεμέτης (Μεσσηνίας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Παπαδόπουλος, Στεφανής (46′ Κολιός), Γιαννουλάκης, Ματζώρος, Καψαλόποδας, Στρατής (80′ Τούρλος), Γεωργιάδης (75′ Κατσαβριάς), Σάμιος, Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος, Σουλελές

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Αδαμόπουλος, Κατσίκιας (78′ λ. τρ. Σκαφτούρος), Παντελίδης, Δάρρας, Κυριακίδης, Κρητικός, Ντινιωτάκης, Σιμιτσής, Γιακούμπι (60′ Κατσίκης), Μιχελής, Κοντογουλίδης (70′ Καϊμακαμούδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply