Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Κένταυρος Βριλησσίων 2-1 σταμάτησε τον ΑΟ Περιστερίου

Published

on

Πριν από το ματς ο Κένταυρος ήταν χωρίς νίκη, ενώ ο ΑΟ Περιστερίου ήταν αήττητος…

Τίποτα από τα δύο δεν υφίσταται πλέον, αφού ο Κένταυρος επικράτησε με 2-1 και πήρε ένα πολ’ύ σημαντικό τρίποντο, με τους φιλοξενούμενους πάντως να εκφράζουν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία.

Πλέον ο Κένταυρος έχει 5 βαθμούς, ενώ ο ΑΟ Περιστερίου έμεινε στους 13 παραμένοντας πάντως τουλάχιστον προσωρινά στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 9΄ο Πιπέρας έκανε το 1-0, με τον Κανέλλο στο 15΄να κάνει το 2-0. Ο Κένταυρος στο 58΄έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γεωργαμλή με 2η κίτρινη, αλλά το μόνο που κατάφερε ο ΑΟ Περιστερίου ήταν να μειώσει στο 62΄σε 2-1 με τον Ζαφειράτο Γ., σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Μεσολόγγης, Μπεκιάρης, Χαλκιόπουλος, Θεοδωρίδης, Λίτινας, Γεωργαμλής, Μανίκας, Κανέλλος (82΄ Ζαχαρόπουλος), Πιπεράς, Δέτσης ( 90+5΄Παπαγεωργίου), Τσαντήλας ( 62΄Κουλιούρης).
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα (84΄Ζαφειράτος Α.), Βολυράκης (33΄Διονυσόπουλος), Μπούζας Ι., Σετελλάρι, Χριστόπουλος (89΄Ξέρας), Λειβαδάς, Ζαφειράτος Γ., Μπουρντένης, Μπούζας Α., Κουτσούκου.