Connect with us

stoplekto

Ο κανονιέρης του ΠΑΣ Γαλάτσι αποκλειστικά Stoplekto.gr

Published

on

Η Γ’Κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών δεν έχει την ανάλογη προβολή με τις μεγαλύτερες της. Στο 4ο όμιλο της συγκεκριμένης κατηγορίας ο ΠΑΣ Γαλάτσι συνεχίζει να εντυπωσιάζει καθώς μετά από οκτώ αγωνιστικές έχει ισάριθμες νίκες! Σημαντική συνεισφορά στην ξέφρενη πορεία του συλλόγου έχει ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, του ομίλου αλλά και της ομάδας του, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους με 12 ”τεμάχια” σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο 24χρονος επιθετικός μίλησε στους συνεργάτες μας, Γιώργο Γραμματικό και Μιχάλη Καραβά, απαντώντας στις ακόλουθες ερωτήσεις.

Πότε γεννήθηκες, που έχεις παίξει και από που κατάγεσαι;
Έχω γεννηθεί το 1990. Είμαι από την Έδεσσα και έχω παίξει χρόνια σε ομάδες του Α’τοπικού της Αθήνας. Επίσης, έχω παίξει και στην Έδεσσα, στον Εδεσσαϊκό. Εκεί έκανα τα πρώτα μου βήματα σε ηλικία 18 χρονών και στην συνέχεια κατέβηκα στην Αθήνα.

Τι θες να πετύχεις με το Γαλάτσι στο παρόν αλλά και στο μέλλον;
Ο στόχος που έχουμε θέσει ως ομάδα είναι να ανέβουμε πρώτα βήμα βήμα στην Β κατηγορία και βλέποντας του χρόνου με κάποιες καλές προσθήκες να ανέβουμε και στην Α με το καλό.

Πιστεύεις ότι το Γαλάτσι μπορεί να ανέβει κατηγορία;
Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο, το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό και πιστεύω ότι ναι μπορούμε να ανέβουμε κατηγορία. Το έχουμε δείξει εξάλλου στις πρώτες 8 αγωνιστικές όπου έχουμε 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και συνεχίζουμε για να επιτευχθεί ο στόχος που έχουμε θέσει εξαρχής που είναι η άνοδος στην Β κατηγορία.

Πως βλέπεις το υλικό της ομάδας; Η διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα;
Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό υλικό. Από μικρούς παίχτες και από έμπειρα παιδιά. Προσπαθούμε να κάνουμε μια υπέρβαση αυτή την χρονιά και του χρόνου με δυο διαδοχικές ανόδους. Αυτός είναι καθαρά ο στόχος. Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Μας στηρίζουν και συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι και δεμένοι για τον στόχο.

Ποιο είναι το μυστικό ενός πετυχημένου επιθετικού;             
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο μυστικό. Το θέμα είναι ότι όταν βρίσκεσαι στην φάση πάνω, να σκοράρεις. Αυτό είναι το μυστικό ενός καλού επιθετικού. Να βρίσκεσαι την κατάλληλη στιγμή εκεί που πρέπει.

Για πόσα χρόνια πιστεύεις ότι θα φορτώνεις τα αντίπαλα δίχτυα;
Να έχουμε την υγεία μας πρώτα και στην συνέχεια βλέπουμε. Ο Θεός να μας έχει καλά.

Τέλος, τι έχεις να πεις για την ΑΥΤΌΝΟΜΗ ΘΎΡΑ 8;
Θα θελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τα παιδιά της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΘΥΡΑΣ 8 που είναι δίπλα μας που μας στηρίζουν. Είναι σε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός. Μέσα σε δυσκολίες γιατί έχουμε αντιμετωπίσει εχθρικές συμπεριφορές, κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν θέλω να αναφέρω συγκεκριμένα παραδείγματα. Τα παιδιά μας στηρίζουν, είναι διπλά μας, έχουν οργανωθεί και αυτοί με την σειρά τους. Τους αφιερώνουμε αυτή την πορεία!

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply