Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο καπιτάνο Φωστέρης παραμένει στα Σούρμενα

Published

on

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον κύριο ηγέτη των επιθετικών προσπαθειών για Σούρμενα.

Η παρουσία του μάλιστα, κατά πολλούς, κοσμεί τα γήπεδα της Αθήνας αφού με την αγωνιστική του συμπεριφορά αποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν προικισμένο άσο με πλουραρισμό στο παιχνίδι του.

Όσο περνούν τα χρόνια, ο Άγγελος Φωστέρης δένεται ολοένα και περισσότερο με τα Σούρμενα αφού αποτελέι το δεύτερο του… σπίτι.

Άλλωστε, τα τελευταία δυο χρόνια έχει πετύχει περισσότερα από 40 γκολ με τη φανέλα των «ροσσονέρι» και αυτό πιστοποιεί ότι πρόκειται για έναν δεινό σκόρερ.

Η διοίκηση της ομάδας από την πλευρά της , παρά τη βροχή των προτάσεων που έπεσαν στον Φωστέρη, έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του συλλόγου και τα κατάφερε.

Συγκεκριμένα, ο Φώστε ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πόντιους κάτι που λύνει σε μεγάλο βαθμό το θέμα του σκοραρίσματος αλλα και το κομμάτι της επιθετικής δημιουργίας.

Πλέον τα Σούρμενα θα πρέπει να κινηθούν ακόμη περισσότερο ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι ώστε να αποκτηθούν έμπειροι παίκτες, με τη διοίκηση ήδη να έχει κάνει τρομερά σωστές επιλογές όπως εκείνες των Κουμπαρούλη ,Φαμπίνιο και Σκυριώτη.