Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Καραβάς 2-0 στο ρελαντί την Καστέλλα με σκόρερ Σαπαλίδη  

Published

on

Με δυο γκολ του κορυφαίου φορ Σταμάτη Σαπαλίδη ο πρωτοπόρος ΑΟ Καραβάς επικράτησε της ουραγού Καστέλλας με 2-0 και συνέχισε την  σπουδαία πορεία του χωρίς απώλεια βαθμού μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τους διώκτες του.

Η  ομάδα του Λευτέρη Βασιλειάδη χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα , ήταν σαφώς ανώτερη και εξασφάλισε τη νίκη της  από το α’ μέρος με τα δυο τέρματα που πέτυχε για να «κατεβάσει στροφές» στη συνέχεια .

Στο 12’ ο Σαπαλίδης με γυριστό σου στη γωνία άνοιξε το σκορ.

Ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά , μετά από σέντρα του Μπιλίμπασι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του.

Στο 44’ σε σέντρα σουτ του Ξενιτόπουλου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι .

Στο 59’ ο Κατσικιάς σούταρε για να αποκρούσει αρχικά  με υπερένταση ο έξοχος Χαραλαμπίδης  και στη συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι.

Η Καστέλλα με τον Παναγιώτη Κωστή στον πάγκο της στη θέση του Γιώργου Μπασιάκου που έχει αποχωρήσει έδειξε καλά στοιχεία και πως η βαθμολογική της θέση ( το απόλυτο μηδέν) την αδικεί.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 84’ με δέκα παίκτες  αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Δημόπουλος και είχαν γίνει και οι τέσσερις αλλαγές της ομάδας .

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ντουμιτρέσκου.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ : Μώτος( 51’ Μπότος), Πουρσανίδης ( 83’ Τζουγκράκης) , Ξενιτόπουλος, Παπανικολάου, Αναγνωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Κατσικιάς, Καστράτι ( 46’ Χρήστου) , Σαπαλίδης, Αμπτουραχμάνι) ( 70’ Μιρντίτα) , Μπιλίμπασι.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Χαραλαμπίδης, Παπαθέου( 64’ Ψαρράς) Δημόπουλος, Μανώλης , Έξαρχος, Αυτζής, Βατίστας Α.( 46’ Βατίστας Α.Π)Βιτσαράς, Ηλιόπουλος( 46’ Τσερεγκούνης), Κότσι( 74’ Μπανάι), Λίτσας