Connect with us

Uncategorized

Ο Κατσουράνης λύτρωσε τον Παναθηναϊκό και έκλεψε την ..Δόξα..

Published

on

Το γκολ του αρχηγού του στο 88′ γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από το… κάζο που υπέστη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Δόξα και τον έφερε σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη… φωτιά αλλά δεν κάηκε. Η Δόξα αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και κόντρα στους “πράσινους” και κράτησε το μηδέν μέχρι το 88′. Σε εκείνο το σημείο ο Κώστα Κατσουράνης βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, έδωσε στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο και έδειξε ότι φέτος το τριφύλλι έχει τα στοιχεία που κάνουν τις ομάδες πρωταθλήτριες.

Οι γηπεδούχοι ήταν φλύαροι στο πρώτο μέρος και πιεστικοί στο δεύτερο, ενώ η Δόξα Δράμας αμύνθηκε μαζικά σε όλο το ματς.

 

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 8′ με τον Τοτσέ να μην μπορεί να νικήσει στο τετ α τετ τον Σέρεμετ.

 

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 45′ για να δούμε τη δεύτερη καλή ευκαιρία στο ματς. Ο Κλέιτον από καλή θέση πλάσαρε αδύναμα και ο πορτιέρο της Δόξας μπλόκαρε εύκολα.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο αποφασισμένος και στο 54′ άγγιξε το γκολ. Ο Κουίνσι σούταρε, ο Σέρεμετ απέκρουσε και ο Τοτσέ για λίγο δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του και να σπρώξει τη μπάλα στην άδεια εστία.

 

Όσο τα λεπτά πέρναγαν η πίεση γινόταν πιο ασφυκτική αλλά οι ευκαιρίες ήταν λίγες λόγω της πολυκοσμίας στην περιοχή της Δόξας.

 

Τα συνεχόμενα κόρνερ του Παναθηναϊκού έφεραν τελικά αποτέλεσμα. Στο 88΄ μετά από φάση διαρκείας ο Μαυρίας σούταρε, οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή και ο Κατσουράνης με σουτ στην κίνηση λύτρωσε την ομάδα του.

 

Οι “πράσινοι” απέχουν μόλις ένα βαθμό από τον Ολυμπιακό και έχουν έναν αγώνα λιγότερο από τους ερυθρόλευκους.

 

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος (68′ Μαυρίας), Μπιάρσμιρ, Κατσουράνης, Βιτόλο, Ζέκα, Κλέιτον, Κουίνσι (68′ Καραγκούνης), Λέτο, Τοτσέ (72′ Πετρόπουλος).

 

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος (80′ Γελαδάρης), Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης, Μπριλάκης, Σικαλιάς, Ψυχογιός (87′ Αμπουμπακάρι), Γουέλινγκτον (71′ Αραβίδης), Σοϊλέδης.

newsit

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply