Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Κεραυνός Πετρούπολης 2-0 τον Θρίαμβο Αθηνών

Published

on

Με μία καταπληκτική εμφάνιση, ο Κεραυνός Πετρούπολης επικράτησε εύκολα του Θριάμβου Αθηνών με 2-0 και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου.

Η ομάδα της Πετρούπολης ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της αναμέτρησης και ουδέποτε κινδύνεψε ουσιαστικά, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα.

Στο 27′ έπειτα από καταπληκτική συνεργασία και εξαιρετική κάθετη του Μπακάλη, ο Καστελλιώτης με άψογο τελειώμα άνοιξε το σκορ

Στο δεύτερο μέρος κα συγκεκριμένα στο 67′ από πάσα του Ψύλλα στην πλάτη της άμυνας, ο Καστελλιώτης πήρε ωραία τη μπάλα, άδειασε τους αντίπαλους αμυντικούς και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τσαφαράς, Κάρτσακας, Γομάτος (81′ Μητράκος), Δασκαλάκης, Κωστόπουλος, Κυριάκος, Μπακάλης, (66′ Ψύλλας) Τσαούσης, Καστελλιώτης (81′ Κατηφόρης), Γκουτσούλας, Χριστόπουλος (76′ Περαμερίτης).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Σταυρουλάκης, Κορώνης (35′ Μπαμπανιώτης), Λίτσας (66′ Στιέφνι), Σπύρης, Σάρρα, Γκιόνα, Χατζίκος (46′ Αυλωνίτης), Ψάρρας, Δαμάλας (87′ Μπαμπανιώτης), Κουλούρης (87′ Χαραλαμπόπουλος), Δημόπουλος.