Connect with us

6ος Όμιλος

Ο Κιθαιρώνας 3-0 την Κόρινθο

Published

on

Διεξήχθη σήμερα Δευτέρα 13/1 κανονικά το αναβληθέν χθεσινό παιχνίδι του Κιθαιρώνα Καπαρελλίου με την Κόρινθο 06’ στο γήπεδο των Λεύκτρων με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε μια άνετη επικράτηση με 3-0.

Η ομάδα του Κιθαιρώνα ήταν πολύ καλύτερη και με τα γκολ των Νικολακόπουλου και του Αργυρίου επικράτησε με σκορ 3-0 της ομάδας της Κορίνθου που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Στο 36’ ο Νικολακόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0, στο 42’, πάλι ο Νικολακόπουλος, από κοντά, μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, έκανε το 2-0 και στο 59’ ο Αργυρίου, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0.

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, για τους «μελανέρυθρους» αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Φουφούνης.

Διαιτητής ήταν ο Χουλιάρας με βοηθούς τους Νέγρη και Σέρρα.

Κιθαιρών Καπαρελλίου (Σωτήρης Παπαναστασίου – Άγγελος Κυριάκου): Χ.Γερογιάννης  – Νικολακόπουλος, Σεχάι, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου, Αργυρίου, Σκουρτανιώτης, Δαδάκος  (63’ Μπόβαλης), Παπαευθυμίου, Πατσίλης  (72’ Φουφούνης).

Κόρινθος ’06 (Μπάμπης Πάτρας): Ψωμαράς   Νικολόπουλος, Φίλης, Κόκκινος(82’Κεβάνι), Μπαμπάι Ε., Λέσση, Μπαμπάι Ντ., Τσατσόπουλος, Παπανικολάου, Κουιμέλης, Καρο.