Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Κορνελάτος στο Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας

Published

on

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση “κρότου” προχώρησε η ομάδα του Άτταλου Ν. Φιλαδέλφειας καθώς απέκτησε  τον έμπειρο μέσο  Ανδρέα Κορνελάτο, με θητεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του συλλόγου . Η ανακοίνωση με τίτλο “Η σημαία στον ιστό της” αναφέρει για το γεγονός:

Ο ΑΟΝΦ Άτταλος ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, ότι ενέταξε στο δυναμικό του τον έμπειρο και ικανότατο μέσο Ανδρέα Κορνελάτο ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας στην Α Κατηγορία.
Να πούμε ότι ο Ανδρέας είναι ”παιδί” του Άτταλου καθώς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του συλλόγου ενώ αγωνίστηκε και στην Ανδρική ομάδα πριν ανοίξει τα φτερά του για μεγαλύτερες κατηγορίες όπου επί σειρά ετών φόρεσε την φανέλα αρκετών επαγγελματικών ομάδων όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, οι Σέρρες, ο Πανελευσινιακός κ.α. Πέρυσι, έκανε εξαιρετική σεζόν αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τα χρώματα του Μοσχάτου όπου μάλιστα σημείωσε και ένα απ τα ομορφότερα γκολ όλων των κατηγοριών (βίντεο).
Η διοίκηση του συλλόγου τον καλωσορίζει ”σπίτι του” και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.