Connect with us

stoplekto

Ο Κων. Κριμιτζάς προπονητής στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Published

on

Ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς  είναι ο αντικαταστάτης του Σταμάτη Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού . Από τον σύλλογο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Και  το όνομα αυτού Κωνσταντίνος Κριμιτζάς.. Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευτυχή θέση να ανακοινώσει επίσημα πως ο διάδοχος του Σταμάτη Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας μας για την νέα σεζόν είναι ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς.

Μετά από συζητήσεις με αρκετούς προπονητές η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία καθώς υπήρξε ταύτιση στόχων και απόψεων με τον προπονητή Κωνσταντίνο Κριμιτζά και πλέον είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας για την νέα σεζόν.

Η διοίκηση ήθελε κάποια στοιχεία για τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα μας για να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο που άφησε ο Σταμάτης Αναστασιάδης μετά από 2 χρόνια στο πάγκο της ομάδας μας και αποφάσισε πως ο κ.Κριμιτζάς είναι ο κατάλληλος και θα τα καταφέρει με τις ικανότητες του.

Ο κ. Κριμιτζάς έχει διατελέσει προπονητής στο παρελθόν στον Αργοναύτη, σε Α.Ε. Νίκαια, Ολυμπιακό Περάματος καθώς κ σε ομάδες της επαρχίας. Την περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο της ομάδας των Λεόντων Καμινίων στο πρωτάθλημα της Β’ Πειραιά. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»