Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Κώστας Ρούπτσος το γενικό πρόσταγμα στον Κένταυρο Βριλησσίων

Published

on

Ο Κώστας Ρούπτσος είναι ο νέος γενικός κουμανταδόρος του Κένταυρου Βριλησσίων, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε το νέο οργανόγραμμα του συλλόγου…

Αναλυτικά…

Ο Κένταυρος Βριλησσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Ρούπτσο και το επιτελείο του. Μετά από συζητήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα, ο Πρόεδρος τον σύλλογο μας, Μανώλης Μανίκας, κατέληξε σε συμφωνία συνεργασίας με τον Κώστα Ρούπτσο και τους συνεργάτες του. Η ένωση δυνάμεων μεταξύ των δύο πλευρών κρίθηκε ιδανική για την επόμενη μέρα του Συλλόγου μας και σε συνδυασμό με την ανακατασκευή του γηπέδου, καθώς και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, οδηγεί στην συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας, τόσο στους άνδρες ότι και στην ακαδημία μας. Όλο το επιτελείο πλέον, διοικητικό και προπονητικό, εργάζεται ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμοι και οργανωμένοι σε όλα τα επίπεδα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το νέο επιτελείο του Κενταύρου Βριλησσίων αποτελείται από τους εξής

Άλκης Βανδώρος, Γενικός Αρχηγός

Διονύσης Κάτζος, Εκτελεστικός Διευθυντής

Γιώργος Οικονομόπουλος, Τεχνικός Διευθυντής Αντρικής Ομάδας

Κώστας Ρούπτσος, Head Coach Manager

Κωστής Σπύρου, Coach Υπεύθυνος Προπόνησης Αντρικής Ομάδας

Χρήστος Παπαδόπουλος. Coach Τερματοφυλάκων και Γυμναστής Αντρικής Ομάδας

Δημήτρης Νικολάου, Team Manager

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Μανίκας δήλωσε τα εξής

Μια καινούρια μέρα ξημερώνει για τον ιδιαίτερα δραστήριο, απαιτητικό και φιλόδοξο Σύλλογο μας. Σταθερή και με συνέπεια στις αρχές ή αξίας και τη φιλοσοφία του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ», μαζί με τον Κώστα Ρούπτσο και τους ιδιαίτερα καταρτισμένους συνεργάτες του, θα πάμε τον «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» ακόμη πιο ψηλ;a… πολύ ψηλότερα.

Με γνώμονα την «Εμπειρία και τη Γνώση» είμαστε βέβαιoi για την επίτευξη των στόχων μας. Το κοινό μας πάθος και η αγάπη για τον αθλητισμό και το πodόσφαιρο εγγυώνται τα αποτέλεσμα.

Το Δ.Σ. του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ