Connect with us

stoplekto

Ο Κ. Λαμπαδάριος προπονητής στον Ολυμπιακό Περάματος

Published

on

Ο Κώστας Λαμπαδάριος  είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Περάματος μετά την παραίτηση του Μπάμπη Σκλάβου.

Η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε σε όλα μαζί με τον ικανότατο τεχνικό , όχι μόνο για τώρα ,αλλά και για τη νέα περίοδο .

Συνεργάτης του Λαμπαδάριου και γυμναστής  θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης γνωστός από τη θητεία του στα τμήματα υποδομών του Ιωνικού .

Από την πλευρά του ο απερχόμενος τεχνικός Μπάμπης Σκλάβος παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του , επέμεινε με αποτέλεσμα ο σύλλογος να στραφεί στην περίπτωση Λαμπαδάριου.

*Ο παραιτηθείς προπονητής  έκανε το βράδυ την παρακάτω   έγγραφη δήλωση:

«Ο Πειραιάς είναι ένα μικρό χωριό στον οποίο ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα και  έχει γράψει την δική του ιστορία μέσα  στον χώρο του ποδοσφαίρου!!Σεβόμενος πρώτα από όλα τον εαυτό μου και  την προσπάθεια που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, αποχωρώ από τον Ολυμπιακό Περάματος και  εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες από τώρα αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι-ποδοσφαιριστες να πανηγυρίζουν την άνοδο της ομάδος και  να πάρουν αυτό για το οποίο παλεύουν όλο αυτό το καιρό. Ευχαριστώ την Πρόεδρο Ιωάννα Μωρέ κ το Δ.Σ για την συνεργασία και εύχομαι μόνο χαρές και  επιτυχίες στον σύλλογο.

ΥΓ (Τύχη, Χαρά και Τιμή να έχεις συνεργαστεί με ανθρώπους όπως ο κ.Μαλαδακης!!!!)