Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Λαναράς ζωγράφισε και η Αγία Ελεούσα 4-0 τον Άφοβο

Published

on

Ο Βασίλης Λαναράς διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάρει από το χέρι την Αγία Ελεούσα, η οποία επικράτησε 4-0 του Αφόβου στο ‘Χάρης Παυλίδης’ του Ταύρου. Κάπως έτσι, το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη ξέφυγε από την διακεκαυμένη ζώνη και βρίσκεται στην ένατη θέση έχοντας 31 πόντους, σε αντίθεση με την ομάδα του Αυγέρη Πάσχου που παραμένει ουραγός.

Μόλις στο 3′ ο Λαναράς απείλησε για πρώτη φορά σημαδεύοντας το δοκάρι, όμως στο 20′ δεν χαρίστηκε και με σουτ μέσα από την περιοχή αξιοποίησε την ασίστ του Τρίμπου για το 1-0. Ίδιο σκηνικό και στο 39′, αλλά τελείωμα με το κεφάλι από τον έμπειρο επιθετικό για το 2-0 του ημιχρόνου. Μάλιστα, ο πρώην φορ του Ηρακλείου έχασε και πέναλτι στο 36′, καθώς απέκρουσε ο Σαμουρίδης. Με την είσοδο των δύο ομάδων για το δεύτερο μέρος, ο Λαναράς μοίρασε παιχνίδι και ο Βατίστας βρήκε δίχτυα για το 3-0 μέσα από την περιοχή. Το τελικό 4-0 από τον μεγάλο πρωταγωνιστή, Βασίλη Λαναρά, ο οποίος έφτασε στο χατ-τρικ στο 80′. Δίχως αμφιβολία, πολλά τα χαμόγελα για τον Κώστα Μιχάλη. Μελανό σημείο της αναμέτρησης, ο τραυματισμός του Κωστάλα στο δάκτυλο του χεριού από πάτημα αντιπάλου.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Ν., Κυριακουλέα Α., Λάσπας Δ.

ΑΠΕ (Κώστας Μιχάλης): Ζούκας, Ζαχαριουδάκης (72′ Καλαϊτζίδης), Καργιώτης, Τσολάκογλου, Γιολδάσης, Βατίστας, Κακαβάς, Μπούσης (46′ Κωστάλας – 69′ λ.τρ. Ρουμπής), Τρίμπος, Πολυκρέτης, Λαναράς.

Άφοβος (Αυγέρης Πάσχος): Σαμουρίδης, Μιζίρι (53′ Λαζανόπουλος), Μήτσος (66′ Τσιατής), Ζώτος, Ζώης, Μυλωνάς, Τζωρτζάτος, Μπέλιος (75′ Γιαννακόπουλος), Μαυροειδάκος, Σαλίτα, Καρτσωνάκης.