Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Μάκης Σαμιώτης νέος Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών στον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο ΠΑΟ Ρουφ…

Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας ο Μάκης Σαμιώτης!
Η ομάδα μας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά πως ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Σαμιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας!
Ο Μάκης Σαμιώτης είναι ένας νέος, καταρτισμένος, εξειδικευμένος, φιλόδοξος και ήδη επιτυχημένος επαγγελματίας στο χώρο του ποδοσφαίρου. Διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία, που απαιτούνται γι’ αυτό το πόστο και σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του, αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό.
Ο 32χρονος τεχνικός είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Β. Έχει θητεύσει σε πλήθος ομάδων της Αθήνας και του Πειραιά ως προπονητής Ακαδημιών, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου ανδρικών ομάδων, αλλά και ως πρώτος προπονητής.
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 2009 από τα τμήματα υποδομής του Παλαιού Φαλήρου, συνέχισε για αρκετά χρόνια στην Αναγέννηση Μοσχάτου ως προπονητής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες του συλλόγου, ενώ μόλις το 2011 υπήρξε μέλος του τεχνικού team του Άγιαξ Ταύρου στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής. Ακολούθως, υπηρέτησε σε ανάλογα πόστα (προπονητής ακαδημιών και μέλος του team της ανδρικής ομάδας) στην ιστορική ομάδα του Εθνικού Πειραιά, για μια τετραετία και πάλι στις εθνικές κατηγορίες (Γ & Δ εθνική).
Έχει εργαστεί στις ακαδημίες της ΠΑΕ Καλλιθέα (τμήματα Κ-18 & Κ-16), την τελευταία τριετία είχε σημαντικό ρόλο ως προπονητής και τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του Φωστήρα, ενώ την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Β’ ΕΠΣ Πειραιά και κατέκτησε την άνοδο με την ομάδα της Δραπετσώνας, ως πρώτος προπονητής.
Τέλος, έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων και συνεδρίων τα τελευταία χρόνια, τα οποία έχουν διοργανωθεί από εξειδικευμένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, πιστοποιημένους φορείς και επαγγελματίες, την UEFA, την Ελληνική Ομοσπονδία, Συνδέσμους Προπονητών κτλ, με αντικείμενο τόσο την προπονητική επιστήμη και τις ειδικότερες πτυχές του αθλήματος, αλλά και την αθλητική ψυχολογία, την ειδική αγωγή, τις παιδαγωγικές μεθόδους και τις ειδικότερες μεθόδους προπόνησης για νεαρούς αθλητές. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει υπάρξει και ομιλητής – εισηγητής σε σχετικά συνέδρια.
Μάκη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟ ΡΟΥΦ και σου ευχόμαστε μια καλή και εποικοδομητική χρονιά!
*Στη φωτογραφία ο κύριος Σαμιώτης μαζί με τον Υπεύθυνο Ακαδημιών της ομάδας μας Αντώνη Κουσουρίδη.