Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ο Μάνθος Δεσύπρης το όπλο του ΑΟ Κουβαρά στην νέα περίοδο

Published

on

Το παρακάτω δελτίο τύπου εξέδωσε η ομάδα του Κουβαρά και αναφέρει σχετικά για την συνεργασία της με τον άνθο Δεσύπρη, έναν πολύπειρο και εξαιρετικά επιτυχημένο ποδοσφαιρικό παράγοντα.
Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:
Η έναρξη της επόμενης αγωνιστικής σεζόν είναι ακόμα μακριά αλλά στον ΑΟ Κουβαρά έχουν ήδη ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η σωστή οργάνωση και ο έγκαιρος προγραμματισμός είναι ένα από τα στοιχεία που διέπουν τη λειτουργία της ιστορικής ομάδας.
Η πρώτη λοιπόν προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν δεν αφορά ποδοσφαιριστή ή μέλος του τεχνικού επιτελείου αλλά τον Μάνθο Δεσύπρη, έναν πολύπειρο και εξαιρετικά επιτυχημένο ποδοσφαιρικό παράγοντα, που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο χώρο του αθλητισμού και έχει βοηθήσει ενεργά στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Ο Μάνθος Δεσύπρης θα αποτελέσει βασικό πυλώνα λειτουργίας της ομάδας συνδράμοντας τόσο οικονομικά όσο και διοικητικό επίπεδο.
Η παρουσία του αναβαθμίζει σημαντικά τον ΑΟ Κουβαρά που αποκτά ένα πολύ σημαντικό πυλώνα στην προσπάθεια του να πετύχει τους στόχους του χωρίς να παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία του να έχει ένα πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ του και να επενδύσει στο ταλέντο των νεαρών παικτών του.