Connect with us

slideshow

Ο Μάρκος Δήμος στο τιμόνι του Ιωνικού

Published

on

O Mάρκος Δήμος είναι  ο νέος προπονητής του Ιωνικού . Ο Δήμος έχει γεννηθεί το 1972 στο Ντίσελντροφ της Γερμανίας και διετέλεσε ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου την περίοδο 2005-06 και συνετέλεσε στην κατάκτηση του εισιτηρίου για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ με 28συμμετοχές.

 

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα και ανέλαβε για μικρό χρονικό διάστημα το τιμόνι του Εθνικού Πειραιώς. Και κατόπιν την Κ20 στον Ατρόμητο Αθηνών.

 

Ο νέος προπονητής του Ιωνικου αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του δήλωσε στο Ionikosfc: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ηγηθώ της προσπάθειας μιας ομάδας καταξιωμένης στον ελληνικό χώρο με υψηλούς στόχους άμεσους και βασικό μακροπρόθεσμο την επιστροφή στα σαλόνια της Super League.

 

Αμεσος στόχος είναι να κτίσουμε μια ομάδα που θα χει διάρκεια που θα εμπνέει και θα ενθουσιάζει τον κόσμο. Που θα παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με συνεχείς εναλλαγές ρυθμού, θα βγάζει ενθουσιασμό και που αγωνιστικά θα συμβαδίζει και θα ταυτίζεται με την κουλτούρα του κόσμου της Νίκαιας. Ενός κόσμου που διεκδικεί πάντα το καλύτερο, μέσα απο μια διαρκή κίνηση και πνεύμα επιθετικό. Που δεν αρκείται και δεν ικανοποιείται μόνο απο το αποτέλεσμα αλλά διψάει να βλέπει προσπάθεια σε συνδυασμό με ποιότητα και θέαμα.

 

Αξιοποιώντας τον νεανικό ενθουσιασμό και την ποιότητα των παικτών θα επιδιώκουμε πάντα να πάρουμε το καλύτερο ώστε να κάνουμε χαρούμενους και υπερήφανους τους φιλάθλους μας.

Ειναι πολύ σημαντικό λόγω του νεαρού της ηλικίας των περισσότερων παικτών να τύχουμε της αμέριστης συμπαράσταση του κόσμου μας. Η παρότρυνση και η υποστήριξη των οπαδών μας είναι καθοριστικός παράγοντας για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply