Connect with us

Γ Εθνική

Ο Μακεδονικός 2-1 με ανατροπή σόκαρε την Ηλιούπολη

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Μακεδονικός ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και επικράτησε επί της Ηλιούπολης με 2-1.

Πέτυχε έτσι την πρώτη νίκη του και έφτασε τους 5 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 4η θέση και αυξάνοντας κατακόρυφα τις ελπίδες του για την άνοδο. Αντίθετα η Ηλιούπολη έμεινε με μόλις ένα βαθμό και οι πιθανότητες ανόδου της είναι πλέον ελάχιστες.

Στο 4′ ο Σταύρου με κεφαλιά έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να απαντάνε άμεσα και αρχικά στο 17′ να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Βασιλείου, ενώ στο 30′ ο Λάλκοβιτς έκανε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 56′ όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Γεμιστός έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 80′ η Ηλιούπολη είχε δοκάρι με τον Μπάξτον, ο οποίος στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Τσιαμπάζης, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Καράμπελας (62′ Μπρατσιάνι), Γαρύφαλλος, Τσουκάνης, Λάλκοβιτς (90′ Αναγνώστης), Τοπούζης (94′ Κούφας)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντέλης): Νάνος, Κωστόπουλος, Μπουσάι, Κουτσογκίλας (54′ Πολίτης), Κρητικός, Γάγγος, Ταβάρες, Σάμιος (46′ Γεωργιάδης), Γεμιστός, Σταύρου, Ντινιωτάκης.