Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Μακρής στον πάγκο της Αμφιάλης

Published

on

Ο Τάκης Μακρής θα είναι ο τεχνικός της Αμφιάλης στην νέα περίοδο όπου η ομάδα θα παίξει στην Α΄ Κατηγορία, ενώ ο μέχρι πρότεινος κόουτς Χάρης Γαλούνης, θα βοηθήσει τον σύλλογο από άλλο πόστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος είναι η εξής:

“Κατά τή συνεδρίαση τού Δ.Σ.τής Α.Π.Σ.Ε.ΑΜΦΙΑΛΗΣ της 11ης Μαίου 2013 συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα :

 

1.Συνεχίζετε η υλοποίηση του προγράμματος που είχε ξεκινήσει από τη περασμένη χρονιά με το πετυχημένο δίδυμο Χ.Γαλούνη & Τ.Μακρή.

Ο απόλυτα πετυχημένος κόουτς Χ.Γαλούνης μετά τη κατάκτηση της κορυφής για το Σωματείο μας αναβαθμίζετε και θα καταλάβει ιδιαίτερα πρωταγωνιστικό ρόλο από νέα θέση ενώ δέχτηκε τα συγχαρητήρια για το απόλυτα επιτυχημένο έργο του.

2.Την θέση τοο Προπονητή τής Ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει ο επι σειρά ετών προπονητής τμημάτων τών ακαδημιών μας και Βοηθός Προπονητή στό ανδρικό γιά 4 χρόνια κ.Μακρής Τάκης .

Ο 33χρονος προπονητής απεδέχθη και ανέλαβε αμέσως δουλειά ξεκινώντας με την συμπαράσταση της Διοίκησης την υλοποίηση των στόχων του Σωματείου.

Με την απόφαση του αυτη το ΔΣ έδειξε για μία ακόμα φορά την εμπιστοσύνη του πρός τα παιδιά πού προέρχονται απο τα σπλάχνα τής ομάδος,δίνοντας τους τη ευκαιρία να αναδείξουν τις γνώσεις καί τίς ικανότητές τους.

3.Έγινε συζήτηση καί σχεδιασμός γιά τά οικονομικά δεδομένα τής επόμενης χρονιάς.

4.Αποφασίστηκε το ΔΣ να προτείνει τον κ.Κουνιά Γιώργο ως υποψήφιο στις εκλογές της ΕΠΣΠ με τον συνδυασμό ”ΝΈΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΌΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ” τον οποίο και θα στηρίξει.

5.Τέλος ορίσθηκε η σύγκληση της Ετήσιας Γεν.Συνέλευσης με θέματα απολογισμού,προυπολογισμού καθώς καί συμπληρωματικών εκλογών για τη συμπλήρωση κενών θέσεων του Δ.Σ γα την 25-5-2013 ωρα 19.00 στΑ γραφεία τής ομάδος”.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

ΠΕΤΣΑΣ ΝΙΚΟΣ

Πρόεδρος

sentrasout.blogspot.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply