Connect with us

stoplekto

Ο Μανίκας ”κτύπησε” τρεις φορές..

Ο Αστέρας Μαγούλας 3-1 τη Ζάκυνθο

Published

on

Kαταιγιστικός ο Αστέρας Μαγούλας επικράτησε με 3-1 του ΑΠΣ Ζακύνθου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανίκα που θέλησε να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς καθώς πέτυχε τρία τέρματα σε εννέα λεπτά και καθάρισε το ματς για την ομάδα του.

Μόλις στο 5’ έκανε το 1-0 βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας της Ζακύνθου και πλασάροντας υποδειγματικά τον Τοπαλίδη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μανίκας κτύπησε και πάλι καθώς εκμεταλλεύθηκε αδράνεια των κεντρικών αμυντικών των φιλοξενούμενων μπήκε στην περιοχή και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα πραγματοποιώντας το 2-0.

Στο 9’ ο Λάμπρου γύρισε στο πρώτο δοκάρι και ο δαιμόνιος Μανίκας ήταν εκεί για να την σπρώξει στα δίχτυα των Ζακυνθινών κάνοντας το 3-0 και τα πράγματα εύκολα για τον Αστέρα στο σημερινό παιχνίδι.

Μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και μάλιστα έδειξαν και καλά στοιχεία σαν ομάδα αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την μεγάλη φάση στην εστία του Αγριμάκη τουλάχιστον στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν σχετική υπεροχή αλλά τις φάσεις έκανε ο Αστέρας. Στο 56’ ο Μανίκας μπήκε στην περιοχή και αφού ταλαιπώρησε τον προσωπικό του αντίπαλο σούταρε άουτ.

Στο 62 ο Γεωργίου εκτέλεσε κόρνερ και ο Σαμαράς με κεφαλιά σημάδευε το οριζόντιο δοκάρι του Αγριμάκη.

Ένα λεπτό αργότερα νέο κόρνερ από τον Γεωργίου γυριστή κεφαλιά του Τσιριγώτη απέκρουσε στην γραμμή ο Μαρής.

Στο 66’ ο Σερέπας σούταρε δυνατά και απέκρουσε στην γωνία του ο Τοπαλίδης.

Στο 81’ ο Δρημούρας με πλασέ μείωσε σε 3-1 για την Ζάκυνθο.

Στο 90΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κορνελάτος του Αστέρα, ενώ η Ζάκυνθος έπαιζε με δέκα παίκτες από το 85΄ αφού τραυματίστηκε ο Γεωργίου και είχαν γίνει όλες οι αλλαγές.

 

Κίτρινες κάρτες: Σιακαβάρας, Μαρής, Λάμπρου για τον Αστέρα και Λιβέρης για τη Ζάκυνθο.

Καλός ο ρέφερι Διαμαντόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Αγριμάκης, Κουσουρής, Σιακαβάρας (46΄ Τσούπρος), Σωτήρχος, Κολοβός, Μαρής, Κονέ (67΄ Έβερετ), Οξύζογλου (69΄ Κορνελάτος), Λάμπρου, Μανίκας, Σερέπας

 

 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τοπαλίδης, Καρυπίδης (46΄ Νεόφυτος), Σαμαράς, Χαρτσιάς, Γραικός, Λιβέρης, Χαριάτης (25΄ Νεστιόρ – 57΄ Δριμούρας), Τσιριγώτης, Κωστάκης, Διαμαντόπουλος, Γεωργίου

Γράφει ο Χ. Ντάρδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply