Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ο Μανδραϊκός έβαλε “στόχο” τα δοκάρια…και πέντε γκολ στον Πυρρίχιο που προηγήθηκε 0-2!!!

Published

on

Ο Μανδραϊκός νίκησε 5-2 τον Πυρρίχιο και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία για τον τίτλο,  με τους ηττημένους να δείχνουν φανερά σημάδια βελτίωσης.

Οι γηπεδούχοι τα «χρειάστηκε» στο πρώτο 30λεπτο όταν ο Πυρρίχιος προηγήθηκε με 0-2 με τα τέρματα των Κουσίδη (πέναλτι) στο 28’ και Αγγελιδάκη ένα λεπτό αργότερα!!!.

Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική, η ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη ζεστάθηκε…για τα καλά και σημείωσε πέντε τέρματα  με τους Χαλβατζίου στο 37’ και 86’, Λελούδα στο 46’ Φραγκόπουλο στο 60’ και Πασαλίδη στο 80’ , αλλά και εμπνεύστηκε από τον στίχο «σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια» και το επιχείρησε, όχι μία ούτε δυο αλλά έξη φορές, με τους Φραγκόπουλο, Χαλβατζίου, Παντίδο, Λογοθέτη, Λελούδα, και Πασαλίδη.

Διαιτητής ήταν ο Χρόνης.

Μανδραϊκός: Μαβίδης, Φυσαράκης, Φραγκόπουλος, Λογοθέτης Φ(46’ ΛογοθέτηςΑ.)., Παντίδος, Γιουκαρής(87’ Κόρμαλης), Λελούδας(83’ Χαλκίδης), Γκαβτζίδης(77’ Γεωργιάδης), Shtshi(87’ Βούκα), Πασαλίδης, Χαλβατζίου.

Πυρρίχιος Ασπροπύργου: Ζερζελίδης, Ερμπαλίδης, Βασιλειάδης, Παπασπυρόπουλος, Πιπερίδης Ι.(65’ Σακίδης), Πιπερίδης Γ.(83’ Danush) , Τσεβάς, Μιχαηλίδης(83’ Φωτιάδης), Νταγιάντας, Κουσίδης, Αγγελιδάκης.